Encara que habitualment els bolets els fem servir més per acomapnyar carns, amb el peix també hi van molt bé. I si no, proveu aquesta caldereta que és exquisida! La inspiració per aquesta recepta és del llibre "Cuina catalana dels bolets" i és una recepta proposa pel xef Mariano Gonzalvo.
Si no teniu rossinyols, proveu amb qualsevol altre tipus de bolet.
INGREDIENTS
Bacalla (4 lloms o trossos )
3 patates mitjanes
200 grs. de rossinyols
1 gra d' all
2 cullerades de salsa de tomàquet
oli d' oliva
1 vas de brou
PREPARACIÓ
Rentem molt bé les patates i les tallem, amb la pela i tot, a daus grossets. Les posem a fregir en una cassola amb oli d' oliva a foc mitja-alt, durant uns 5 minuts (s' han d' enrrosir per fora però encara seran una mica crues per dins).
Retirem l' excés d' oli. Hi afegim els rossinyols nets. Deixem fregir. afegim el gra d' all picat., donem unes voltes i tot seguit incorporem el vas de brou. Deixem bullir uns 5 minuts. afegim el bacallà i tapem la cassola. Deixem uns 5 minuts més (fins que el bacallà estigui fet). Deixem reposar i ja podem servir.
11 comentaris:
Anna; Un plat amb aquestes dimensions, sempre és ben rebut. Un mar i muntanya molt considerable per menjar.
Salutacions Anna¡¡
Ens veiem a Benifallet?
Una combinació magnífica!
Ohhhhhh...que rboníssim que deu estar !!!!....tinc bolets recien cullits....a per el bacallá que vaig !!!!
Petonets.
Aquest any estem agafant un munt de rossinyols, a veure si m'animo a fer los amb bacallà que han de ser ben bons, un petó!
Les receptes que m'agraden
Que booo. Tot i que no tenim massa costum de fer peix i bolets, queda boníssim, jo ho faig varies vegades. Aquest Any que en tenim val la pena aprofitar.
Petons
Que bo Anna, i quina foto més maca.
Aquest any és dels bons, eh? Ja, ja...com esteu els berguedans...al final haureu de fer una DO de bolets...jejeje. Un mar i muntanya fantàstic! a mi m'agrada moltíssim el bacallà...doncs ja vindré, ja.
Que plato mas delicioso, tomo nota.
Un beso
Per mi ja ets pot fer pesada. Ja saps que tot el que porti bolets m'encanta. I a més, tot el que porti bacallà també.
Per tant aquesta recepta me la has encertada de ple.
PTNtS
Dolça
una combinació de mar i muntanya boníssima!
Bona ambaixadora del Berguedà:))
i amb bacallà ....que bo tot plegat.
Publica un comentari a l'entrada