Quan el dissabte vaig tornar a casa amb les carbasses que m' havien donat, ja sabia que al menys una aniria destinada a aquest pa de pessic. La recepta l ' havia vist feia uns dies al blog "LA CUINA DE MUSSOLA", on hi trobareu moltes més receptes de cuina casolana boníssimes, i tenia moltes ganes de provar-lo. Segur que en faré un altre, perquè ens ha agradat molt! Una textura una mica humida, esponjós, gust suau de coco i carbassa ... una delícia! Gràcies Montse per compartir una recepta tan bona!
INGREDIENTS
300 grs de carbassa neta
100 grs. de mantega a temperatura ambient
150 de sucre
150 de farina
50 grs. de coco
3 ous
1 sobre de llevat
1 pols de sal
ralladura de llimona
sucre llustre per decorar
sucre llustre per decorar
PREPARACIÓ
Pelar i trossejar la carbassa traient les llavors. La posem en un bol al microones i la deixem coure uns 10-12 minuts a màxima potencia ( comprovar que es cuita). La deixem refredar una mica i l' aixafem amb una forquilla
Barregem la farina, el coco, el llevat i la sal.
Amb el batedor de varilles muntem els ous i el sucre. Hi afegim la ralladura de llimona i la barreja de farina coco, llevat i sal.
Batem també amb les barilles, la mantega i la carbassa i ho afegim a la preparació anterior remenant bé amb una espàtula.
Aboquem la pasta en un motlle recobert amb paper de forn o bé untat amb mantega i farina, i el posem al forn preescalfat a 180 º durant uns 35 minuts ( depen del motlle que fem servir); caldrà que comprovem la cocció punxant amb un escuradents, quan surti sec ja està fet.
El desmotllem tebi i el deixem refredar damunt una reixeta. Hi espolsem sucre llustre per decorar.
El desmotllem tebi i el deixem refredar damunt una reixeta. Hi espolsem sucre llustre per decorar.
17 comentaris:
Caram aquet pa de pessic amb carbassa quina bona pinta que fa.
Quin tall mes maco!!!! amb carbassa el pa de pessic es moooooolt bo.. A gaudir-lo.. petons,
Uf! M'agrada la carbassa però el coco encara més!!! Ha de ser deliciós!
D'aquest hivern no passa que faci un cóc amb carabassa.....no ho he fet mai!!!! El coco ens agrada molt....així que, prenc nota!!!
Aaaaiiixxxx,em falten hores!!!!
Petons,
Olga
Carbassa i coco és una combinació boníssima, a mi em recorda la clàssica de pastanaga i coco.
Ara mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar!
T'ha quedat molt bona, la recepta també! Realment, ha de tenir un gust deliciós. Ultimament la cuina de la mussola m'està donant moltes idees... he he he. Petons!
El tall es veu deliciós, quina textura més bona que t'ha quedat. Fa dies que pensó en un pa de pessic de carabassa...i en veure aquest m'han entrat unes ganes...Petons
M'agrada molt com es veu, amb un color molt vistós i una textura sucosa.
Petons.
Quin color més preciós que té aquest pa de pessic! N'haig de fer una versió!!!
Oh! que suau que es veu...mmmmm!!! El tindré en compte.
Ha de ser boníssim!
vaya pinta, esta super esponjoso y que color! un besote
Silvia
pd, me vuelvo a ahcer seguidora con mi nuevo perfil de google,
Ohhh, amb lo que m'agrada a mí el coco!!! T'ha quedat super esponjosa. t'agafo la recepta!
Petons!
Quina bona pinta!! i m'encanta el color que queda!
Quina combinació més original coco i carbassa, l'haurem de tastar.
Petonets
Oh, quina bona pinta té el pa de pessic!! M´encisa. Enhorabona pel blog, és força interessant i està molt ben escrit. Si vols fer un ull al meu, és una proposta que ve de terres alacantines:
www.carnisseriamuro.cat
Una salutació.
NoNa.
Ve tant de gust un trosset d'aquest pa de pessic amb xoco per berenar!!!
Publica un comentari a l'entrada