INGREDIENTS
250 grs. de farina integral
2 ous
150 grs. de sucre integral
1 culleradeta de llevat
canyella o ralladura de llimona o taronja
100 grs. de panses de Corint
50 ml. d' oli de girasol
PREPARACIÓ
Amb les barilles batem els ous i el sucre, afegim l' oli, la farina, el llevat i la canyella o la ralladura, i el polset de sal. Batem. Afegim les panses i remenem amb una espàtula.
Agafem les porcions de massa (amb dues culleretes de postre) i les posem a la plata coberta amb paper de forn o untada amb una mica d' oli.
Les posem al forn preescalfat a 190 º durant uns 10 minuts.
18 comentaris:
Quina bona pinta Anna!!! una abraçada!
Anna, amo tambè m'agraden moltissim, aquestes galetes
Què bona idea, amb panses. Sempre amb xoco! ara cal fer el canvi. Es veuen tendríssimes.
Si son integrales aún son mas sanas y eso aún me gusta mas!
La combinación es perfecta.
Besos
De primer unes tapetas que e vist abans...i despres aquestas galetones tan bones...i...estic ben servida !!!!
^Petonsssss.
Amb el teu permís, et prenc la idea de combinar farina integral i panses!!! Genial!
Les que venen no sempre tenen un sabor que vingui de gust.
Aquestes tan cassolanes son molt sanes.
Petons.
T'han quedat perfectes !! I a més tal i com ho expliques sembla fàcil.
Petons
Fetes a casa molt més bones, seguríssim!
Ara mateix n'agafaria unes quantes per esmorzar ;)
Segur que són boníssimes, Anna! Quina bona pinta.
Quina bona pinta tenen. I tant fàcils. Prenc nota!!!!
Petons!
Semblen fàcils! I quina bona pinta! Les provaré ben aviat segur! Petonets
Amb un cafetó, ara en menjaria unes quantes...
Petonets.
amb café, té, per berenar, em sembla que anirien bé a totes hores. En prenc nota!
Ostres m'encanten les galetes integrals!! i a més veig que són súper fàcils de fer i amb ingredients que acostumo a tenir per casa... cauran segur!
òndia, són molt originals, aquestes magadalenes!! Només havia vist els roca, fent servir camagrocs en dolç de mel, però trobo que la teva versió amb magdalenes encara és millor! Avui també publicaré camagrocs, fets ben diferents dels teus. Bon cap de setmana.
Ja les he fetes! La xocolata no em convé pel colesterol, les panses són un substitut genial! La pell de llimona fa que semblin magdalenes. Són boníssimes, demà en faré més!
Ops! Crec que aquest comentari està fora de lloc ;p
Publica un comentari a l'entrada