diumenge, 6 d’octubre del 2013

GALETES INTEGRALS AMB PANSES


Us agraden les galetes integrals?  A  mi sí,  molt, però a vegades em costa trobar-ne de les comercials que siguin del meu gust, i  si porten gaires conservants i colorants o aspartam, ja ni en compro. Aquestes les podreu fer amb poca estona, i veureu què bones!.

INGREDIENTS

250 grs. de farina integral
2 ous
150 grs. de sucre integral
1 culleradeta de llevat
canyella o ralladura de llimona o taronja
100 grs. de panses de Corint 
50 ml. d' oli de girasol


PREPARACIÓ

Amb les barilles batem els ous i el sucre, afegim l' oli, la farina, el llevat i la canyella o la ralladura, i el polset de sal. Batem. Afegim les panses i remenem amb una espàtula.
Agafem les porcions de massa (amb dues culleretes de postre) i  les posem a la plata  coberta amb paper de forn o untada amb una mica d' oli.
Les posem al forn  preescalfat a 190 º durant uns 10 minuts. 

18 comentaris:

Sussi Abel ha dit...

Quina bona pinta Anna!!! una abraçada!

lolines ha dit...

Anna, amo tambè m'agraden moltissim, aquestes galetes

Cristina ha dit...

Què bona idea, amb panses. Sempre amb xoco! ara cal fer el canvi. Es veuen tendríssimes.

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Si son integrales aún son mas sanas y eso aún me gusta mas!
La combinación es perfecta.
Besos

mamilu ha dit...

De primer unes tapetas que e vist abans...i despres aquestas galetones tan bones...i...estic ben servida !!!!
^Petonsssss.

Mònica Tarradellas ha dit...

Amb el teu permís, et prenc la idea de combinar farina integral i panses!!! Genial!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Les que venen no sempre tenen un sabor que vingui de gust.
Aquestes tan cassolanes son molt sanes.
Petons.

QUIMA ha dit...

T'han quedat perfectes !! I a més tal i com ho expliques sembla fàcil.
Petons

Gemma ha dit...

Fetes a casa molt més bones, seguríssim!
Ara mateix n'agafaria unes quantes per esmorzar ;)

Tapa't de tapes ha dit...

Segur que són boníssimes, Anna! Quina bona pinta.

PILAR ha dit...

Quina bona pinta tenen. I tant fàcils. Prenc nota!!!!
Petons!

Núria ha dit...

Semblen fàcils! I quina bona pinta! Les provaré ben aviat segur! Petonets

GEMMA ha dit...

Amb un cafetó, ara en menjaria unes quantes...
Petonets.

Unknown ha dit...

amb café, té, per berenar, em sembla que anirien bé a totes hores. En prenc nota!

Eva ha dit...

Ostres m'encanten les galetes integrals!! i a més veig que són súper fàcils de fer i amb ingredients que acostumo a tenir per casa... cauran segur!

Tapa't de tapes ha dit...

òndia, són molt originals, aquestes magadalenes!! Només havia vist els roca, fent servir camagrocs en dolç de mel, però trobo que la teva versió amb magdalenes encara és millor! Avui també publicaré camagrocs, fets ben diferents dels teus. Bon cap de setmana.

Helena Bonals ha dit...

Ja les he fetes! La xocolata no em convé pel colesterol, les panses són un substitut genial! La pell de llimona fa que semblin magdalenes. Són boníssimes, demà en faré més!

Anònim ha dit...

Ops! Crec que aquest comentari està fora de lloc ;p