INGREDIENTS
400 grs. d' arròs
800 ml. de brou de pollastre
4 carxofes
2 o 3 botifarres blanques
2 o 3 botifarres negres
1 ceba
2 alls
1 cullerada de salsa de tomàquet
oli d' oliva
PREPARACIÓ
Triem les carxofes, tallant-les a làmines finetes. Posem oli d' oliva a la paella i fem fregir les botifarres tallades a rodanxes ( si s'ens desfan, no passa res ) i les carxofes, deixem que es facin durant uns minuts i afegim la ceba i l' all picats, els deixem sofregir i finalment incorporem el tomàquet.
Hi posem l' arròs i el fem enrossir. Afegim el brou bullint i tastem per si hi faltés sal (normalement no cal, doncs les botifarres ja són salades i el brou també ja en porta). El deixem coure durant 20 minuts.
Qué fàcil és fer un bon arrós!
13 comentaris:
Els arrossos tant cassolans m'agraden, em resulten molt familiars.
Petons.
¡¡¡bonissim!!!
amb la botifarra esparrecada, ummmmm
bonissim, de peli! m'agradat molt. petons.
M´agrada molt la paella "muntanya". A casa és la que preferim. No he combinat mai amb carxofa però si amb mongeta seca...Ho provarem.
UUUuuuaaaaaalaaaaa!!! Quina arròs!!!! Espectacular!!! Botifarra i carxofa.....mmmmmm.....! Com el vegi el meu marit........
Petons,
Olga
Un arrosset que ho té tot, bo, senzill, barat, gustós i deliciós!
Senzill però boníssim.
Salut,
Pepin
em xiflen els arrossos amb carxofa...queden super bons!!!
Petunets,
eva.
Hola bonica , quina bona pinta que te aquet arròs, filla desprès de tans dìas sense puguerte visitar tot amb sembla maravellós....un petonàs i fins ben aviat !!!!!
Té una pinta fantàstica aquest arrosset, Anna!
Hey thеre, You've done a great job. I'll definitely digg it and persοnallу suggest to my frienԁѕ.
I'm sure they will be benefited from this website.
my weblog ... mouse click the following internet site
Que bo aquest arros. Amb aquest ingredients a casa segur que els hi agrada mol i a mes tan senzill de fer. Una granni saborosa receota.
Petons
M'ha encantat aquest plat. El farem segur
Publica un comentari a l'entrada