Un torró molt bo i molt fàcil de fer. La recepta base la vaig veure al bloc "Visc a la cuina" . Jo només he substituit les avellanes de la seva recepta per les nous i la pinya deshidratada. De fet, els podem fer amb qualsevol fruit sec que ens agradi. Surten boníssims!!
També us vull desitjar molt bon Nadal, alhora que donar-vos les gràcies a tots els que visiteu el meu bloc.
INGREDIENTS
125 grs. de xocolata sense llet
125 grs. de xocolata amb llet
100 grs. de crema de xocolata (nocilla, nutella...)
50 grs. de pinya deshidratada
50 grs. de nous
PREPARACIÓ
Desfem al microones o al bany maria les dues xocolates. Hi barregem la crema de xocolata i els fruits secs. Aboquem la preparació en un motlle.
Jo faig servir de motlle per fer torrons, els bricks de llet tallats amb les tissores per la meitat i ben nets.
Els deixem a la nevera fins que la xocolata s' hagi pres. Desmotllem i decorem al gust.
14 comentaris:
Què original! Cada dia més innovadora, oi?
Que bonica que t'ha quedat, Anna, i bo que deu ser!! Bon Nadal!!
¡¡¡bonissim!!
BONES FESTES
quina delicia, bonissimmm. Bon Nadal!
muy original y bien bueno este turron
bon Nadal
peto
Estupendisima combinació!!! i que bonic t´ha quedat.. apuntada la recepta. Petons, i bon Nadal.
Quins ingredients més originals, ha de ser boníssim, l'haurem de fer a casa!
Ohhhh ha de ser boníssim!!!!
El toc de la pinya deshidratada ha de quedar molt bo!
Bon Nadal!
M'agradaria poguer-la coneixa en persona perque soc una noia de Bagà que estudia cuina a la joviat i m'agrada motl la seva web mersi!
uffff quina pinta més bona. Llàstima que no tinc xocolata amb llet, sinó demà diumenge el feia.
Però, em sembla que demá obren botigues, si és així....segur que cau!!!
Ha de ser delicios! I t'ha quedat amb un aspecte extraordinari. Jo tambe faig servir els bricks com a motllos, van la mar de be.
Que passe-ho unes bones festes i un bon 2013.
Molts petons!
Moltes gràcies poels vostres comentaris. Espero que hagueu passat unes molt bones festes.
Núria, quan vulguis m' envies un mail i quedem, a mi tam´be m' agradaria coneixe't.
Anna
Hola! Començant a recollir informació per aventurar-me amb els turrons! Què tal l'experiència del brick de llet? Recomanacions? Gràcies!
Publica un comentari a l'entrada