INGREDIENTS
3 ous
200 grs. de farina
200 grs. de sucre
1 polset de sal
una culleradeta de canyella en pols
una culleradeta de llevat en pols
150 grs. de muesli amb fruites
50 grs. de xocolata negra trossejada
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 200 º
Barregem amb les varilles els ous amb el sucre. Afegim la farina , el llevat, la sal i la canyella. Barregem bé. Incorporem, amb una cullera de fusta, el muesli i la xocolata. Escampem per damunt de tota la plata del forn recoberta amb paper sulfuritzat ( paper de forn). Deixem coure durant uns 15-18 minuts a 200º
Traiem del forn i seguidament, tallem les galetes de la mida que vulguem (no s' ha de refredar).
Ja tallades, les tornem al forn durant uns 6 minuts ( 3 minuts per cada banda, han de quedar ben cruixents).
14 comentaris:
Per carregar enèrgia o, no...sempre hi haurà una excusa per menjar-ne. M´agrada que siguin fàcils de fer. Com a mínim el teu pas a pas ho demostra.
A casa aquestes barretes "volaran", amb aquests ingredients son perfectes.. M´encanten. petons,
Uau!!!m'agraden molt!!!!em sembla que m'apunto la recepta! hehehe...petonets!
Quina idea més bona, s'hauran de provar!
A mig matí sempre m'agafa gana. Ideals per tindre al calaix de la feina.
Ptons!
muy buena idea y va bien a cualquier hora
peto
Tenir unes bones galetes cassolanes sempre va bé! i no acostumenm a durar... ! Fans molt bona pinta!
Uau! A mi em passa molt, això de mig matí... he he. Em ve una gana que no puc aturar, no sé què em passa! Aquestes barretes em semblen genials. Fins i tot per anar d'excursió, deuen aguantar bé, oi?
Boníssimes i ben sanes, ara mateix en menjaria un parell per esmorzar!
Boníssimes i fàcils de fer.
Petons
Un bon "tentenpié"...i tant fàcils de fer...
Petonets.
Segur que donen molta energía i alegría amb tan bon sabor.
Petons.
de ben segur que no en pots menjar només una, oi???
Petunets,
Eva.
Bona propposta, amb un yogurt ara mateix......petons.
Publica un comentari a l'entrada