Aquests ens els vam menjar a l' últim sopar de l' any passat. Eren bons...
INGREDIENTS
16 llagostins
1 ceba
mig vas de tomàquet triturat natural
4 alls
julivert
100 ml. de vi blanc
oli d' oliva, sal, pebre
Per la picada : 15 ametlles, 1 llesqueta de pa torrat, sal.
PREPARACIÓ
Fem fregir els llagostins (salats i empebrats) amb oli d' oliva. Cal només fer-los volta i volta, encara que no estiguin cuits (després ja s' acabaran de fer). Els posem en una cassola. En el mateix oli fem fregir la ceba i els alls picats. Afegim el tomàquet i el julivert. Salem. Deixem coure lentament fins que sigui fet el sofregit. Hi aboquem el vi blanc. Deixem reduir. Afegim la picada. Si queda molt espès, hi podem posar aigua. Ho aboquem a la cassola dels llagostins i ho deixem coure 8-10 minuts .
* Podem fer tots els passos amb antelació deixant pel final l' últim pas: la cocció dels llagostins amb el sofregit i la picada.
19 comentaris:
Que ricos, esa salsita se ve estupenda.
Besos
Quina pinta més bona quest llagostins !! .... Aquesta salsesta invita a sucar-hi pa ...........hummm que bons !!! ........ i aixó es ideal ja que el pots tenir preparats.
Petons
Per no para de sucar-hi pa!
Petonets
Sandra
Ui!!!!! Quina pinta i quin suquet!
Aquets llagostins per el vermuth de demá aniran molt bé!!!
Petons.
Vaja, que amb aquest sopar vau rematar l'any com cal,u ehh?? jaja És que tenen una pinta boníssima, i ja no et dic res de la salsa, no n'hauria deixat ni una gota a base de sucar-hi pa!! :D
un petoneet! :)
el suquet a la marinera està super bo
Quina gran manera d'acabar l'any, quina salseta!
Aquest plats de llagostins no fallen mai! Amb aquest plat jo xarrupo, suco i disfruto!
Boníssims amb la picada que fa una salsa molt bona.
Petons.
Quin goig que fan!!! només a la planxa ja son bons però amb aquesta salseta per llepar-se els dits.. Petons i bona setmana.
Ostres, m'encanten els llagostins! Per mi, el millor d esopar de cap d'any que podieu fer ;)
Quina bona pinta que fan aquests llagostins me han fet agafar salivera
Petons i Bon Any
Es que els llagostins son bons de qualsevol manera....
Petonets.
Nosaltres per Nadal sempre mengem llagostins que prepara el meu pare. Li hauré d'ensenyar la teva recepta que pinten deliciosos amb aquesta salseta...
Petonets guapa
Hola,
Doncs sí que eren bons, i hi vam sucar pa, és clar.
Va molt bé perquè es pot preparar abans i així ens estalviem feina.
Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.
Quina pinta!!! M'agrada molt perquè la "traça" és més o menys la mateixa que jo faig, cuina casolana catalana i punt, Hi ha res millor?
Per cert... tenim la mateixa cristalleria, bé, jo el que queda d'ella.
Una abraçada.
M'agrada molt el teu bloc.
Hola Anna, t'acabo de visitar per primer cop i aquestes gambes m'han enganxat! T'afegeixo a la meva llista de blogs. Fins aviat! Petons
Quina pinta...!! Amb el que m´agraden els llagostins segur que els provaré.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada