Avui he recuperat aquesta recepta del pastís de tonyina que feia temps que no menjàvem. La tenia perduda, anotada en qualsevol lloc, i m' he fet un tip de buscar-la, fins que l' he trobat. La transcric avui mateix per no perdre-la més, perquè ens agrada molt. I és un pastís que es pot menjar tebi o fred, com més ens agradi.
L' he acompanyat amb fideus xinesos : els fem fregir en força oli ben calent (només cal tirar-los a la paella i treure'ls tot seguit perquè es fan en un moment).
INGREDIENTS
4 llaunes de tonyina ( de les petites rodones, uns 80 grs. cada llauna)
3 ous grossos
200 ml de nata per cuinar
3 cullerades de tomaquet fregit
2 cullerades de farina
un pessic llevat, un de julivert picat i un de pebre.
maionesa per acompanyar.
PREPARACIÓ
Posem tots els ingredients en un bol i triturem amb la batedora.
Aboquem la preparació en un motlle untat amb mantega.
El posem al forn a 180 º durant uns 35-40 minuts ( caldrà que el punxem per saber si és cuit)
21 comentaris:
Que fácil y tiene que estar muy rico, me llevo la receta.
Besos
Doncs haurem de pendre nota que és molt senzill de fer i segur que boníssim!
Petunets,
Eva.
facil, rapido y bueno me gusta la idea
peto
miquel
Que fácil, rapid i bó, delicios, prendre bona nota, ja et comentaré el resultat. petons,
Què bé que l´hagis trobat...Els pastissos de tonyina són la meva perdició. De moment, sempre els he comprat. AViam si amb la teva recepta m´animo.
Hola,
Doncs que bé que l'hagis trobat.. així també em podrem gaudir nosaltres. Crec que ha de quedar fantàstic i amb aquest fideus d'acompanyament queda molt requetebé! Petonets
Ei, això s'haurà de provar, a casa triomfarà!!!
Un pastís molt bo i va molt bé per quand tens convidats.
Petons.
Aquest pastís de tonyina pinta deliciós i amb aquesta presentació: irresistible!
Una abraçada
fa temps que busco una recepta com aquesta. Amb el teu permís te la copio.
pt!
Aquest pastis es cuasi igual que el que jo faig, i la veritat es que es fàcil de fer i a més bonissim.
Petons
A mi personalment no m'agrada la tonyina però als de casa els encanta. M'emporto la recepta....
A casa també el fem sovint, és fàcil de fer i té moltíssimes variacions. Fred o calent, resulta bo tan per un àpat informal com per un dia de quedar bé, sobretot si l'acompanyes amb alguna cosa soprenent com aquests fiudeus fregits ;)
Tiene que estar riquisimo este pastel de aten, asi que lo copio y apunto en la libreta.
Un besito Anna
Què bé haver vist aquesta recepta, ha de ser molt bona i crec que em treurà de més d´un apuro...petonets
Quina presentació, que bó!!!
Anna,ja fa dies que et vull dir que el patxaran ha quedat bonissim, gràcies pels concells.
Molt fàcil i ràpid de fer i segur que boníssim, amb el teu permís queda anotat a pendents
Petons
Jo les tinc bastant ordenades les receptes, però això del blog va superbé per quan busques alguna.
L'he vist algun cop esta recepta mai l'he provat. Lo dels fideus vaja puntillo més bo :)
Las recetas de Glutoniana
Em sembla magnífic. M'agraden aquest menjars senzills que fins i tot es poden portar a la carmanyola.
Hola;
Espero que us animeu a fer aquest pastís. Jo estic contenta d' haver recuperat la recepta, perquè es molt fàcil de fer i el resultat segur que us agradarà.
Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Ptns.
Mira que fa rabia aixó de no trobar una recepta que busques... Té un aspecte genial i per aquest temps que ja comencen a venir de gust coses més lleugeres anirà la mar de bé.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada