El divendres vaig portar a la feina aquestes trufes per celebrar per avançat el meu sant.
Aquí us deixo la recepta. No hi vaig posar sucre, no ens agraden gaire dolçes i la xocolata ja en porta, però si n'hi voleu posar, que sigui sucre llustre.
INGREDIENTS
2 rajoles de xocolata de 125 gr. al 70 % de cacau
1 rajola de xocolata amb llet de 125 gr.
350 ml. de nata líquida
fideus de xololata
unes gotes de conyac o de qualsevol licor que es vulgui (opcional)
unes gotes de conyac o de qualsevol licor que es vulgui (opcional)
PREPARACIÓ
Posem un cassó al foc amb la nata líquida fins que bulli. El retirem del foc i hi afegim la xocolata sense llet a trossos, remenant fins que es desfaci, i tot seguit, hi afegim la xocolata amb llet també a trossos i el licor. Tornem a remenar i deixem refredar. Posem aquesta preparació tota la nit a la nevera.
L' endemà, posem fideus de xocolata en un plat. Fem les trufes agafant la pasta amb dues culleretes i arrebosant-les amb els fideus, ajudant-nos amb les mans..
En el cas que la barreja ens quedés massa líquida i sigués difícil de manipular hi podem afegir una mica de xocolata ratllada fina. També va molt bé posar-la abans de fer-les uns minuts al congelador.
Les guardem a la nevera. I també les podem congelar.
12 comentaris:
Les trufes sempre entren bé, sigui per celebrar el sant o per qualsevol altra excusa. I ben fresquetes.... mmmm.... una darrera l'altra fins que s'acaben totes!
Que passis demà un bon dia de sant! Felicitats!
Hola Anna, feliçitats per el teu sant. I les trufes, de vici...Un petó.
Magnífica l'aparença d'aquestes trufes tan negres i ben arrenglerades.
Dona gust tenir companys de feina així. Que passis un bon dia del teu Sant!
Moltíssimes felicitats!!! Quina manera més bona de celebrar la teva onomàstica a la feina, però amb aquesta calor ja et van arribar senceres???
Moltes felicitats Anna!!! Els companys de feina deuen estar super contents amb tu!!! Que bones les trufes...mmmmm...
Petunets,
Eva.
Moltes Felicitats! Quina sort els teus companys poder gaudir d´unes delicioses trufes. Deuen estar molt contents de tenir una companya tan fantàstica.
Petons!
Els companys de segur que devien estar més que contents. Per molts anys Anna¡¡ Josepb -menja de bacallà-
Felicitats Anna!! Les trufes són una manera genial per celebrar el teu sant!! I que bona que és la xocolata! Ara mateix n'agafaria un parell o tres! ;)
Petons!
Hola a tothom:
Moltes gràcies per felicitar-me!!. La veritat és que les trufes van ser tot un èxit i estàven al punt,donçs des que surto de casa amb el cotxe a les 7 del matí fins que arribo a la feina no passa més d' un quart d' hora.
PTNS I GRÀCIES ALTRA VEGADA.
MOLTISSIMES FELIÇITATS ANNA, encara que sigui amb un dia de retard, però aquest cap de setmana no he estat a casa
petons
Mmmmm m'en menjaria una de bon grat ara !!! Que bé que t'han quedat a mi les trufes és algo que no m'acaven de quedar mai bé del tot... provaré la teva recepte perque a jutjar per la foto segur que deuen estar bonissimes !!!
petonets
Ui crec que he arribat tard però felicitats igualment!
Segur que no ne va quedar ni una :)
Publica un comentari a l'entrada