L' altra dia vaig pensar que si hi posava panses i pinyons, encara serien més bons. I així ho vaig fer.
Jo ho vaig fer amb cigrons cuits a casa i espinacs cullits de l' hort , però també es pot fer amb espinacs congelats i cigrons comprats cuits.
INGREDIENTS
600 gr. de cigrons cuits
200 gr. d' espinacs cuits
75 gr. de pinyons
75 gr. panses
PREPARACIÓ.
En una paella amb oli d' oliva hi posem els cigrons i els espinacs. Ho deixem uns minutets i afegim els pinyons i les panses.
8 comentaris:
Annafs; -M'agrada cuinar-. A mí com a tu també m'agrada cuinar.
Els cigrons és una de les meves preferides i sens cap dubte, amb moltes pretendentes per fer-li companyía; amb bacallà, amanides d'estiu, amb sepia, amb truita -es feien servir molt a l'época medieval- i naturalment amb un raig d'oli bullit sense res més.
Que vaigui de gust¡¡ Josepb -menja de bacallà-
Hola Anna, que bé un altre plat amb el teu puntet! ;)
Ja he fet el pastís de formatge, i m'agradat molt més que el meu fet amb maizena, encara que li posava molt poqueta(tres culleres) fet a la teva manera queda més cremós i més suau. Gràcies guapa!
Anna jo faig molt bledes amb cigrons ens agraden molt i són un plat genial pels pekes plat únic ben complet de vegades hi poso un ou dur per acabar de rematar el tema proteina.
Amb espinacs de l'hort .. deu estar boniiiiiiiiiiissim res a veure amb els congelats que nomès tenen gusta aigua.
El proper cop ho faré amb espinacs pq sempre ho faig amb bledes aquest plat
PEtonets
mar
Una molt bona combinació, i amb les panses i pinyons molt millor.
Ràpid, senzill i delicios.
Petonets.
a casa mengem cigrons amb bledes, amb espinacs no le she probat pero segur que ens agradaran, i la idea dels pinyons m'ha agradat
per cert QUE TINGUIS UN FELIÇ SANT JORDI WUAPA!
Anna!! aquesta entrada m'agrada, però la quesada em té el cor robat!!! jejeje... ja saps que els dolços em perden!!!
Petonassos
Miel
Jo m'estimo més la versió bledes, però la d'espinacs també m'agrada. La pena és que només en mengem el Pere i jo. Als fills no els agraden ni les bledes ni els cigrons (si poso espinacs, tampoc). I, és clar, acabo fent dos plats. I mira que és bo, aquest plat. Quan fa fresqueta, ben calentet és boníssim!
Que passis una bona diada de Sant Jordi.
Josepb,
Ja ho sé que t' agrada cuinar i ho fas molt i molt bé. Ja he visitat el teu blog. Sí que és veritat que els cigrons van bé amb taets coses...
Fins aviat.
Rosa M ,
M' alegro que el pastís de formatge t' hagi sortit bé, i sí que queda més cremós...
ptns
Mar,
Nosaltres a vegades, també ens els mengem amb bledes...
Sí que hi ha difèrencia amb els espinacs de l' hort i els congelats.
ptns.
Teresa,
Amb les panses i els pinyons queda un gust més original i diferent..
ptns.
Lídia,
Si ja veig que sou més els de les bledes...Prova'ls alguna vegada amb espinacs..
ptns.
Miel,
Sí ja sé que tu ets més de dolços..que fas uns pastissos impressionants...
ptns.
Margarida,
Oh! a casa no et pensis que només en mengem el meu marit i jo. Les meves filles, no són gens amigues de les bledes ni dels espinacs i tampoc gaire dels cigrons...
ptns.
Publica un comentari a l'entrada