INGREDIENTS
1/2 k de bacallà per esqueixar.
3 o 4 tomaquets madurs.
2 cebes tendres.
olivada.
PREPARACIÓ
Posar el bacallà en remull durant la nit abans ( a vegades no hi penso i l' hi poso el mateix dia, canviant l' aigua tot sovint). Triturem els tomaquets i posem la salsa en una plata. Amanim amb oli i sal.
Damunt del tomaquet hi posem el bacallà juntament amb la ceba tallada a juliana.
Posem per damunt l' olivada.
L'olivada es pot fer així:
Barregem en una picadora: 1 polset de timó sec, un polset de romaní sec,una culleradeta d' orenga, una punteta d' all, 200 gr. d' olives negres d' Arago i oli d' oliva( n' hi tirem un raig i si cal ja n' anirem afegint més).
L' olivada a més de fer-la servir com a salsa per amanides, també la podem menjar sobre torradetes...I si ens en sobra, la guardem tapada a la nevera.
3 comentaris:
Anna, aquesta recepta anirà per la meva mare que li encanta el bacallà! Perquè jo sí que amb el bacallà no puc! :S
Petons!
No sabía com es feia la olivada i m'encanta, gràcies per la recepta.
Records.
Mercè,
Donçs mira que es bo el bacallà... però si no t' agrada no hi ha res a fer
Ptns
Teresa,
Ja veus que fer l' olivada és molt fàcil i ja veuràs que bona!
Publica un comentari a l'entrada