Més que una recepta, és una mena de truc per fer qualsevol pollastre amb salsa. Vaig escoltar-lo per la ràdio (Com Ràdio) i ho he provat un parell de vegades. El pollastre es pot fer amb llagostins, amb bolets, amb patates... Ja dic que el truc es afegir brou de pollastre (fet a casa, envasat...) amb prunes seques triturades. La proporció és de 8 prunes per 1/2 litre de brou. En aquesta recepta jo vaig utilizar 1/2 pollastre i 250 ml. de brou, per tant 4 prunes.
Jo no ho he provat, però crec que també es pot fer servir aquest truc per fer altres estofats de conill, porc o vedella.
INGREDIENTS
1 Pollastre
8 Prunes sense pinyol
1/2 Litre de brou de pollastre.
1 Ceba
1 Pastanaga
1 tomaquet
2 Alls
Bolets (qualsevol tipus que tinguem o si no en tenim podem comprar xampinyons o gírgoles)
1 Fulla de llorer
PREPARACIÓ
Fregir el pollastre , salat i empebrat, en oli d' oliva. Quan estigui daurat, el traiem i en el mateix oli fregim les verdures tallades a trossets petits amb la fulla de llorer.
Triturem les prunes amb el brou de pollastre i l' afegim a la cassola.
El deixem bullir a foc lent fins que veiem que el brou ja està espès
Afegim els bolets ja fregits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada