El dia abans de Nadal vam tenir convidats a sopar. Un dels plats que vaig cuinar van ser aquestes motgetes.
NGREDIENTS
250 gr. de cloïses
500 gr. de montgetes blanques . ( Les podeu coure a casa o comprar-les de pot. Si les féu a casa heu de tenir en compte no coure-les massa, donçs després han de tornar a bullir una estona)
1 ceba ratllada
1 all picat
1 cullerada de salsa de tomquet
50 gr. d' ametlles torrades i picades
1 fulla de llorer
1/4 de pastilla d' avecrem de peix
PREPARACIÓ
Posem les cloïses ( abans les haurem posat 2 hores amb aigua i sal per que treguin la sorra) en un tupí amb 2 dits d' aigua i les fem bullir fins que s' obren. Ho reservem.
En una cassola ( millor de terrisa) hi posem oli d' oliva i afegim la ceba i l' all, ho salem i ho deixem daurar. Afegim el tomaquet i les ametlles, el julivert, el llorer i la pastilla avecrem. Hi aboquem les cloïses amb l'aigua de la cocció. Per últim afegim les montgetes i ho deixem que bulli tot junt durant 20 min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada