diumenge, 19 de febrer de 2017

PIRULETES DE MUSCLOS



M' agrada preparar sempre alguna cosa com aperitiu els diumenges que fem el dinar amb la família a casa, encara que sigui una coseta senzilla, com aquesta petita tapa amb musclos que ens ha agradat molt. És de llibre "Cocina Sano" del Sergio Fernández y Santa Clara.



INGREDIENTS


musclos bullits, uns 20 aprox.
20 grs. de kikos
30 grs. de pa ratllat
1 ou
farina
oli d' oliva 
una mica de pebre vermell dolç
flor de sal 


PREPARACIÓ

Aixuguem bé els musclos amb paper absorbent i els enforquillem en una broqueta. 
Triturem els kikos i els barregem amb el pa ratllat
Pasem els musclos per farina, ou i la barreja de pa ratllat i kikos.
Fregim en una paella amb oli calent.




Els disposem en una plata i hi esplosem una mica de pebre vermell dolç per damunt i una mica de flor de sal.


  Algú s' anima a fer-los?


4 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Quina gran idea, la provaré segur!

Miquel ha dit...

Una diferente manera y atractiva a la vista y al paladar con ese toque crujiente.
Bona setmana

La Cuina de l'Olga ha dit...

Prenc bona nota! Tinc publicats uns de semblants, amb fruits secs. Amb els kikos deuen ser...tremendos!
Petonets, Anna!
Olga

Dolors Besalu ha dit...

Molt bona idea amb els kikos! Així queden ben cruixents!! Però són perillosos! És un d'aquells entrants/tapes que no et deixa mai tip del tot i pots anar fent i continuar fent! Per menjar-ne quilos!! :)
Petons