M' agrada preparar sempre alguna cosa com aperitiu els diumenges que fem el dinar amb la família a casa, encara que sigui una coseta senzilla, com aquesta petita tapa amb musclos que ens ha agradat molt. És de llibre "Cocina Sano" del Sergio Fernández y Santa Clara.
INGREDIENTS
musclos bullits, uns 20 aprox.
20 grs. de kikos
30 grs. de pa ratllat
1 ou
farina
oli d' oliva
una mica de pebre vermell dolç
flor de sal
PREPARACIÓ
Aixuguem bé els musclos amb paper absorbent i els enforquillem en una broqueta.
Triturem els kikos i els barregem amb el pa ratllat
Pasem els musclos per farina, ou i la barreja de pa ratllat i kikos.
Fregim en una paella amb oli calent.
Els disposem en una plata i hi esplosem una mica de pebre vermell dolç per damunt i una mica de flor de sal.
4 comentaris:
Quina gran idea, la provaré segur!
Una diferente manera y atractiva a la vista y al paladar con ese toque crujiente.
Bona setmana
Prenc bona nota! Tinc publicats uns de semblants, amb fruits secs. Amb els kikos deuen ser...tremendos!
Petonets, Anna!
Olga
Molt bona idea amb els kikos! Així queden ben cruixents!! Però són perillosos! És un d'aquells entrants/tapes que no et deixa mai tip del tot i pots anar fent i continuar fent! Per menjar-ne quilos!! :)
Petons
Publica un comentari a l'entrada