Aquesta vegada una lasanya de tomàquet i formatge, molt ràpida de preparar, aprofitant que també tenia el forn engegat amb un pollastre rostint-se ( aquest any, tot i ser juliol no fa massa calor i encara no fa mandra cuinar al forn).
INGREDIENTS
4 tomàquets madurs
12 làmines de caneló
8 llesques de formatge (mozzarela, hawarti...)
alfàbrega fresca
sal, pebre, oli d' oliva, una mica de vinagre balsàmic
PREPARACIÓ
Tallem els tomàquets a rodanxes i els posem en un plat. Els amanim amb oli, sal, pebre, vinagre i alfàbrega picada. Deixem macerar una estona, mentre preparem la pasta. Fem bullir les plaques dels canelons segons les instrucions del fabricant.
Disposem en cada plat o en una plata : una làmina de canaló, tomàquet, i una llesca de formatge. Repetim l' operació i acabem amb una rodanxa de tomàquet.
Ho deixem preparat ( fins i tot ho podem deixar fet el dia abans).
Ho posem al forn uns 10 minuts a 200 ºC, fins que el formatge estigui fos. Acabem amanint-ho amb oli d' oliva, si volem pot ser d' herbes aromàtiques ( la recepta del que faig jo aquí).