dimarts, 26 juny de 2012

UN PLAT DE MACARRONS PER PUJAR A PENYES ALTES


Per la Marta, l' esportista de la família, la meva filla que ha cursat un cicle formatiu de conducció d' activitats fisicoesportives al medi natural, i ha fet rutes en bicicleta i a peu, , ha escalat, ha esquiat, ha anat en cavall... El dia abans de fer una d' aquestes sortides havia de sopar pasta per fer una bona reserva de hidrats de carboni. A ella li agraden molt els macarrons, i servits en el plat del Barça, encara més!!
La ruta de Penyes Altes li havia quedat pendent i el dia que hi va anar, li vaig acompanyar jo. Déu n' hi do!! 

INGREDIENTS

500 grs. de macarrons
2 llaunes de tonyina
1 ceba
2 alls
250 ml. de tomàquet triturat natural
orenga, 1 fulla de llorer, sal, oli d' oliva.
formatge ratllat



PREPARACIÓ

Bullim els macarrons en abundant aigua salada i una fulla de llorer, fins que estiguin al punt. Fem el sofregit amb oli d' oliva, la ceba ratllada i els alls. Afegim el tomàquet, l' orenga i salem. El deixem una estona a foc lent, fins que el tomàquet estigui fet. Incorporem la tonyina. Remenem bé. 
Escorrem els macarrons i hi aboquem el sofregit, remenant bé.
I ja podem anar a fer cims!



12 comentaris:

Cristina ha dit...

On hi hagi un plat de macarrons...Doncs precisament avui n´he menjat tot i la calor. Per mi els macarrons no tenen estació.

a peu coix-pambolixocolata ha dit...

Uns macarrons deliciosos i un paratge divi. Quina sort poder fer totes aquestes rutes!

La cuina de l'Eri ha dit...

Uf! ja estic cansada només de pensar-hi... però el plat de macarrons m'el menjaria al sofà.. je,je Petons

Visc a la Cuina ha dit...

Les fotos de l'excursió, el plat del Barça i la recepta, un trio perfecte!

mamilu ha dit...

Que bomic lloc...amb aquets macarrons segur i vau arribar bè !!!
Petons.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

I tant que necesita molta energía per fer aquests camins i que millor que un plat de pasta tan complert.
Petons.

Gemma ha dit...

M'encanta la muntanya!!!!!!!!
I també ens fem sopars de pasta com aquests el dia abans, je je je...
Segur que vau pujar amb molta energia :)

Alfons ha dit...

res com un bon plat d epasta i si és tan saborós com aquests fins i tot jo n'hi apunto ...

Catieu ha dit...

Res millor que els macarrons de la mama!!! Tenen molt bona pinta!!!
Petonets

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; "Les "Penyes Altes" de ben segur que van quedar ben altes, amb un plat d'aquests macarrons tant i tan deliciosos.
Que vagi de gust Anna¡¡ :-D ;-D

La Cuina de l'Olga (Olga Casanova) ha dit...

MMMMM......què bons!!!!
Als meus fills els encantaran!!.....jejeejj...i a mi també!!!!
Petons!!
Olga

MYola ha dit...

Me alegro que hayas pasado por mi blog, yo con tú permiso me quedo en el tuyo.Que paisajes más bonitos tenies por ahi, que envidia poder hacer rutas senderistas por ellos, con lo que nos gusta la montaña a mi marido y a mi, pero la montaña alicantina no está tan verde.
Besaetes.