diumenge, 21 de març de 2010

"MONTADITO" DE FORMATGE DE CABRA


Quan a casa nostra tenim convidats ens agrada fer "montaditos", així si hi ha variació segur que encertem amb el menú, i amb un bon vinet...
A vegades també he posat aquests "montaditos" damunt d' una amanida i quedan molt bé
A més es poden deixar preparats amb antelació i posar-los al forn a l' últim moment.

INGREDIENTS

Llesquetes de pa de baguette
formatge de cabra en rull
all
ou
orenga
oli

PREPARACIÓ

Hem de batre els ous juntament amb l' all picat. Arrebossem les llesquetes de pa en l' ou.
Fregim amb oli.
Posem les llesquetes damunt de paper de cuina, i les pasem a una plata que pugui anar al forn.
Posem a damunt una rodanxa de formatge de cabra i espolsem amb orenga.
Gratinem al forn uns minuts, just abans de servir-los ( a nosaltres no ens agraden gaire torrats, només just perquè es desfaci el formatge).

17 comentaris:

josep ha dit...

Fenomenals aquests "montaditos" (potser "llesquetes" en català?). El formatge de cabra calent es sensacional per aquest tipus d'entrants o per les amanides. M'encanta.
Una abraçada

La cuina vermella ha dit...

Aquests montaditos son la bomba, tan fàcils de fer i d'un gust tant exquisit. Ara només falten els convidats per poder-los oferir. Molts petons.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Hola Anna, aquets montaditos tenen molt bona pinta, prenc nota per fer-los aviat.
Petons.

Cristina ha dit...

Que bé que van els montaditos quan ve gent a casa, en un moment ho tens fet i agraden a tothom.

Gemma ha dit...

A mi també m'agraden molt aquests àpats de pica-pica... així pots tasta mil combinacions diferents, com un menú degustació. I trobo que fan molta festa!

*Eva* ha dit...

senzill i boníssim! amb el que m'agrada el formatge de cabra.
pt!

mercè ha dit...

Anna, molt bona la idea de arrebossar les llesquetes per ou i all!!m'ho apunto.Quan hi ha convidats aquest tipus d'entrants sempre fen quedar bé,oi?.a reveure!mercè-dest.cass-

Carme Roura ha dit...

Mmmm.... que bó!! apuntat queda! Gracies.

fem un mos ha dit...

Uns “ montaditos” sensacionals, el formatge de cabra calent a sobre d`una bona amanida es deliciós.
Petons

illetapitita ha dit...

A casa també ens agraden molt els "montaditos" i de formatge de cabra sempre en cau algun!
Bo!
Una abraçada!

Lídia ha dit...

que bo Anna aquest montadito

petons

PILAR ha dit...

Aquests menjars tipus pica-pica son els meus preferits i aquests "montaditos" son deliciosos. Només veure la foto s´em fa la boca aigua.
Petons!

Josepb. ha dit...

Annafs; Els convidats, quànts els convides -quin acudit més dolent que m'ha sortit, perdona- els acostuma agradar de tot i s'ho menjen "quasi" tot, aquest "quasi" el deixen per quedar bé.
Millor "llesquetes" abans que "montedets", com diu el Josep -café de nit-
Delicioses aquestes "llesquetes"... i posades al forn i acabades de sortir... en fi Anna que vagi de gust¡¡. :-D

ANNAFS ha dit...

Hola a tots!

Abans de posar la recepta vaig buscar una bona traducció al català per la paraula "montadito", i no la vaig trobar. Així que el nom va quedar així. No sé si "llesquetes" seria gaire adequat...
Es digui com es digui , surten molt bons, són fàcils de fer, i els convidats, encara que el Josepb digui que els agrada tot, surten contents de casa...

GRACIES PELS VOSTRES COMENTARIS I PTNS.

glutoniana ha dit...

En mi encertaries perquè m'encanten, i amb este formatge boníssims!

Núria Prat ha dit...

Sòc ua Noia de Bagà que esta estudiant cuina ala Joviat i recercant he trobat la teva pagina web i sincerament es una meravella i molt bones receptes gracies per penjar-les^^ M' agradaria poder establir contacte amb voste per tal de enriquir els meus coneixaments . Agraïria una resposta .
Núria Prat

mercè montardit ha dit...

genial la presentació del pa !!! em sembla molt original.

una salutació,

desTAPA'T