dissabte, 20 de desembre de 2008

BRANDADA DE BACALLÀ


Per farcir pebrots del piquillo, per posar damunt d' una torrada i amb formatge ratllat torrar-ho al forn, per omplir canelons, etc... O per menjar-la sola, que és també molt bona.

INGREDIENTS

250- 300 gr. de bacallà esqueixat desalat.

3 patates ( uns 350 gr.)bullides i aixafades.

2 alls

1 ampolleta o un brik petit de crema de llet

oli d' oliva

Llet ( no sempre és necessària, només si queda massa espessa per poder-la aclarir)

PREPARACIÓ

En una cassola amb força oli d' oliva fregim els alls (poc, donçs no s' han de daurar) i lleugerament el bacallà. Afegim les patates. Aboquem la crema de llet i ho pasem per la batidora. Tornem a posar-ho al foc fins que bulli uns 2 minuts. Rectifiquem de sal. Si queda massa espessa s' hi pot afegir llet.