dimarts, 13 de setembre del 2016
LLAMINERA DE PORC AMB SALSA DE CERVESA , MEL I FARIGOLA I COQUES DE PATATA I CARBASSÓ
Amb aquesta recepta, participo al concurs de receptes per bloguers que, com cada any, organitza la revista CUINA. Aquest any, la recepta ha de ser amb cervesa. I aquí teniu la meva proposta. A nosaltres el contrast de la cervesa i la mel, amb les herbes ens va agradar molt. I a vosaltres?
INGREDIENTS
2 llamineres de porc
1 ceba grossa
2 pastanagues
1 cervessa negra de 330 ml
3 cullerades de mel
Canyella, una branca de farigola
Sal, pebre, oli d' oliva
Per les coques,
1 carbassó
4 patates
Oli d' oliva
PREPARACIÓ
Salem les llamineres, les marquem en una paella amb una mica d' oli per totes bandes. Les retirem. Quan ja no cremin, les tallem gruixudes i les reservem. Posem l' oli de fregir-les en una cassola al foc, hi fem fregir la ceba i la pastanaga tallades, i quan ja estiguin daurades, afegim la cervesa, la mel, sal , una mica de canyella, pebre i la branca de farigola. Ho deixem uns minuts. Incorporem la llaminera tallada gruixuda. Deixem reduir a foc lent, fins que la llaminera ja estigui apunt. Tapem i reservem fins al moment de servir.
Per fer les coques :
Pelem i ratllem les patates i el carbassó. Formem boles amb les mans, les aplanem i les fem fregir per cada banda en força oli d' oliva calent. Resevem damunt un paper absorvent i les servim amb la llaminera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
8 comentaris:
Anna, fàcil i bo! A veure si tenim sort i ens veiem per Manlleu! 😘😘
Anna, fàcil i bo! A veure si tenim sort i ens veiem per Manlleu! 😘😘
Anna! Un plat espectacular! Mmmmm...quina salivera! De ben segur que et classifiques!
Petonets!
Olga
Anna muy buena combinación y tentadora.Suerte en el concurso.
peto
Quina bona pinta que té aquest plat!!!
Ben segur que el jurat el sabrà valorar.
Que tinguis molta sort, Anna Fornell Soler!!! Ptnts
mmmmmmmmm
Fins dissabte Anna
I no et vaig deixar cokrntari????? Wuin fallooooo
A mi m'encanta el llomillet fet aixì!!!
El proper any et toca a tu!!!
Ptnts
Glòria
Quina recepta més bona, me l'apunto per si m'atreveixo a fer-la un dia d'aquests...
Publica un comentari a l'entrada