N' he fet un parell de vegades i ens agrada com queda de cruixent per fora i tendra per dins.
A l' all i oli, fet amb llet, hi afegeixo un toc de farigola , queda molt bo!
INGREDIENTS
4 talls de vedella (filet de pobre vaig fer servir jo)
farina
cerals tipus corn flakes
sal
oli d' oliva
lactonesa
200 ml. d' oli d' oliva suau
100 ml de llet
1 all
1 polset de sal
1 culleradeta de café de farigola
PREPARACIÓ
Tallem la vedella a quadrats ( 4 x 4 cm aproximadament), la salem i la pasem per farina, per l' ou batut i finalment pels cerals. Fregim en oli calent abundant.
Deixem escórrer en un paper de cuina.
Per fer la lactonesa: posem la llet, la sal, i l' all al vas de la batidora. Batem i anem afegin l' oli mica a mica fins que ens quedi espessa. Afegim la farigola i remenem amb una cullera.
7 comentaris:
T'ha quedat un plat de carn molt bò. Ara mateix te n'agafaria un tall. l'haure de provar.
Petons.
Que bona que es la carn del Berguedå!!!
I feta així, deu estar boníssima!!
Petons
Que bona que es la carn del Berguedå!!!
I feta així, deu estar boníssima!!
Petons
Que bona que es la carn del Berguedå!!!
I feta així, deu estar boníssima!!
Petons
Que bona que es la carn del Berguedå!!!
I feta així, deu estar boníssima!!
Petons
Aquesta carn és boníssima!
Quina manera més curiosa d'arrebossar. anna, te les empesques totes :-)
PTNTS
Glòria
Quin arrebossat més original!
Publica un comentari a l'entrada