M' agrada molt fer "montaditos", són la meva debilitat, és que m' ho passo pipa fent-los!! A més, queden vistosos i solen agradar a tothom. Espero que us serveixi aquesta selecció de "montaditos" molt senzills de preparar que vaig fer aquest estiu per 50 persones (durant el muntatge vaig tenir molta ajuda ).El que va molt be és preparar tot el que es pugui amb antelació (en aquest cas, fer les truites, l' amanida russa, la barreja de surimi i maionesa....) A última hora només ens hem de preocupar del muntatge dels "montaditos".
"MONTADITO D' AMANIDA" (Els de la foto de dalt)
Fem una amanida tallant les verdures que ens agradin a trossets ben petits i amanint-les amb una vinagreta bàsica feta amb oli, sal, vinagre i pebre. Hi podem posar uns fruits secs i tonyina o bé anxoves tallades. L' escampem damunt les llesquetes de pa untades amb maionesa.
"MONTADITO D' AMANIDA" (Els de la foto de dalt)
Fem una amanida tallant les verdures que ens agradin a trossets ben petits i amanint-les amb una vinagreta bàsica feta amb oli, sal, vinagre i pebre. Hi podem posar uns fruits secs i tonyina o bé anxoves tallades. L' escampem damunt les llesquetes de pa untades amb maionesa.
"MONTADITO" DE TRUITA AMB PEBROTETS DEL PADRÓN
"MONTADITO" D’AMANIDA RUSSA I OU
Amanida russa: verduretes (mongeta tendra, pèsols, pastanaga) i patata tallades ben petites i bullides, tonyina, maionesa. Ou
ratllat.
Barregem l' amanida russa amb la maionesa, ho escampem damunt el pa i hi afegim ou ratllat per damunt.
Barregem l' amanida russa amb la maionesa, ho escampem damunt el pa i hi afegim ou ratllat per damunt.
"MONTADITO DE CALAMARS"
Maionesa, enciam juliana, calamars de llauna a rodanxes i xampinyons.
Fem fregir els xampinyons tallats en 4 trossos.Tallem l' enciam petit. Tallem el calamars a rodanxes.
Muntem el canapé, sucant el pa amb maionesa o tomàquet.
"MONTADITO" DE SURIMI AMB MAIONESA I OLIVA
Maionesa, surimi. Fem una barreja amb el surimi picat i la maionesa. Untem el pa amb aquesta pasta i decorem amb l'oliva i una fulla de cebollí.
"MONTADITO" DE PERNIL CUIT I FORMATGE
Untem el pa amb formatge en crema, afegim dos rotllets de pernil cuit i decorem amb pipes de girasol i una mica d' orenga.
11 comentaris:
T´ho passes pipa però en un plis plas, avall....Molt bona amalgama dels ingredients (pel meu gust).
que booo, l'altre dia vaig fer també uns quants pintxos...m'encanten
Quina feinada...i quina bona pinta que feien tots...els 50 comensals devien quedar més que satisfets! Petons!
Quina feinada fer montaditos per 50 persones, però val la pena, es veuen tots molt bons.
Petons.
El vermutet a punt....vinc volant...aixo no mu puc perdre !!!
mmmmm Boníssims tots, no sabria quin triar! Un petó maca
Les receptes que m'agraden
Bonissims ..............els probaria tots !!
Petons
Tots són molt ben trobats!
A mi els àpats de pica pica també són els meus preferits! Tots són grans combinacions, jo n'agafaria un de cada ;)
Jo porto el vermut de Reus :-)
Ptnts
Dolça
Quinas ideas tan bones m'has donat per el diumenge que venen els meus fills a dinar, els hi encantarán!!!
Mil gracies...
Conxita
Publica un comentari a l'entrada