La manera com més sovint les mengem és així. Però l' altre dia vaig provar de fer aquest arrós, aprofitant que tenia unes botifarres del perol i unes cebes i alls tendres també de l' hort. Un arròs molt bo!!!
INGREDIENTS
1 ceba (millor si es ceba tendra)
2 alls tendres
200 grs. de faves amb tavella
3 o 4 botifarres del perol ( o bé botifarra negre o botifarra crua)
1 l. de brou de verdures ( o pastilla de brou)
400 grs d' arròs (millor si és del tipus bomba)
sal, oli d' oliva
PREPARACIÓ
Triem les faves: els hi tallem les dues puntes i les tallem petites. Les posem a bullir en el brou o l' aigua amb la pastilla de brou. Hi posem una mica de sal si cal. Les deixem bullir uns 30 minuts o fins que estiguin cuites. Reservem el brou restant. Tallem la ceba i la sofregim en una paella amb oli d' oliva, afegim la botifarra ( en podem reservar unes rodanxes per decorar) i sofregim una mica més ( la botifarra s' ha de desfer) Per últim hi posem els alls tendres tallats a trossets.
Afegim l' arròs, li donem unes voltes i incorporem el brou on hem cuit les faves. Rectifiquem de sal. Deixem bullir uns 20 minuts.
12 comentaris:
Tremendo arroz con las habas y la butifarra¡¡
Bona setmana
peto
La botifarra de perol crea addicció, i mai l'he tastat en arròs...mmmmm!
m'agrada moltissim la botifarra del perol i aquest arros, ummmm
Tremendo aquest arròs!! a més entre les faves i la botifarra queda un plat d'allò més gustós i complert! Un petó!
Amb lo arrossera que soc...aixo m'encanta !!!!i amb un tallet del pa que ens has preparat...ufff....genial !!!!
A mi tamé m'agraden las faves amb tavella quan sont molt tendres com es aquest cas.
Un bon arròs.
Petons.
Aquest arròs sembla deliciosa, Anna! Amb la tavella a mi m'agraden molt, les faves, i si hi afegeixes la botifarra de perol... ja tenim un plat d'arròs molt complet!
Aquest arròs té una pinta deliciosa, em menjaria un platet ara mateix! Jo també cuino molt les faves amb la tavella, queden delicioses, segur que amb arròs i butifarra encara més. Una abraçada maca!
http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Quina bona pinta!!! a casa les primeres faves es cuinaven amb la tavella, en deien faves amb xiulet!
Quin luxe de gaudir de les primeres faves tan tendres... i a sobre, de collita pròpia!
Segur que fan un arròs immillorable ;)
Anna; Quina enveja -sana- de poder gaudir d'un hort tant espectacular.
Felicitats per aquesta aportació.
Salutacions Anna¡¡ :O)
We're a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your web site offered us with valuable info to work on. You've performed a formidable activity and our whole group
will likely be grateful to you.
My web site: opcje binarne
Publica un comentari a l'entrada