INGREDIENTS
200 grs. de bolets
300 grs, de cloïsses
300 de llagostins
oli d' oliva, sal, xerès, romaní (o bé timó)
PREPARACIÓ
Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En una altra paella saltem els llagostins pelats i trossejats (reservem els caps i alguns llagostins sensers ), els retirem de la paella i afegim una mica d' oli i el coral dels caps, donem un parell de voltes i reservem. .
Ajuntem els bolets, les cloïsses i els llagostins en una cassoleta, amanim amb l' oli dels caps dels llagostins i decorem amb unes branquetes de timó o romaní.
Aquesta recepta participa al concurs "Mossegades" del mes de novembre dedicat als bolets de "Gastronomicament .cat." Si visiteu aquesta pàgina podreu trobar moltes altres receptes amb bolets.
Aquesta recepta participa al concurs "Mossegades" del mes de novembre dedicat als bolets de "Gastronomicament .cat." Si visiteu aquesta pàgina podreu trobar moltes altres receptes amb bolets.
15 comentaris:
Una tapa amb molt de sabor!
Una tapeta de luxe, que entra sola!
mmmmmm delicios
Un mar i muntanya boníssim i jo afegeixo de luxe! Amb aquests ingredients tens l'èxit assegurat.
oh, Anna! Que bona, aquesta tapeta!
Quina delicia de mar i muntanya. Un plat fantàstic!
Petons!
Aquesta tapa de mar i terra endins, ha d'obrir una gana!!!
Ostres!!! Anna, quina recepta més bona. Jo, si que tinc ceps frescos, acabats de collir. T'asseguro que faré aquest plat. Gràcies per la recepta. Una abraçada.
M'agraden els mar i muntanya.
Va molt bé presentar-ho en forma de tapes.
Petons.
Per a llepar-se els dits! Marra
Quina enveja amb els bolets, per aqui encara no se'n fan gaires!! una abra
çada
Una tapeta boníssima!!
Ja comences amb els bolets! ;-D quin mar i muntanya més guapu.
Un mar i muntanya molt original!!!
Petonets.
Una tapa de luxe!!! Com ho veus per servir-la freda???
PEtonets
Publica un comentari a l'entrada