dimecres, 3 d’octubre del 2012

CALAMARSETS FARCITS AMB ROVELLONS


Els primers rovellons de la temporada els he destinat a aquesta recepta que va tenir molt d' èxit i segur que repetiré tan aviat com torni a tenir rovellons.. 
M' agraden els calamars farcits, però aquesta vegada volia una recepta sense gaire salseta, més lleugera. Queden molt bons!!


INGREDIENTS

8 calamars de mida petita
300 grs. de rovellons
200 grs. de gambetes pelades
8 llagostins mitjans
julivert, all, sal i oli d' oliva


PREPARACIÓ


Netegem els rovellons i els piquem amb un ganivet, que quedin petitets. També piquem les gambetes pelades i les potes i aletes dels calamarsets. Ho saltegem tot junt en una paella amb oli d' oliva. Quan estigui fet, omplim els calamarsets i els tanquem amb un escuradents. 
En una paella amb oli, fem fregir els llagostins i els reservem. En el mateix oli daurem una mica d' all i julivert. Reservem també.
 A la planxa ben calenta, fem coure els calamarsets banda i banda.Traiem l' escuradents i els servim salsejats amb l' oli de reservat i  acompanyats amb els llagostins.
Us pot servir com a segon plat o com a aperitiu.


Aquest cap de setmana és la fira Bergabolet, si voleu més informació podeu clicar aquí.

15 comentaris:

Marta CuinaDiari ha dit...

Quina sort que ja hages fet un tastet dels primers bolets!! m'agrada molt aquesta combinació. Marta

Miquel ha dit...

pura envidia la que tengo,aun no he podido escaparme a buscar.
Una combinacion deliciosamente rica
peto

Gemma ha dit...

Ja has trobat rovellons?????
Quina sort! Perquè sort de les pluges de dissabte, que si no... una mala temporada :(
Em sembla una recepta deliciosa, un mar i muntanya sensacional!

Tapa't de tapes ha dit...

Ja heu trobat rovellons, Anna! Quina alegria, oi? Aquests calamarsets són perfectes per acollir-los a dintre... quina enveja sana que m'has fet avui! Petons

PILAR ha dit...

Un deliciós mar i muntanya! Quina pena que aquesta temporada serà molt fluixeta per el que fa als bolets.

Anònim ha dit...

Hola Anna! Hem escollit la teva recepta aquesta setmana a la pàgina de Facebook de Lestevesreceptes.cat! L'enhorabona, i gràcies!

https://www.facebook.com/pages/Lestevesreceptescat/371178396284981

Cristina ha dit...

Ja estava esperant una recepta teva amb rovellons...Em semblen un calamarsets de luxe...Desprenen molta frescor.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Es un farcit molt original i lleuger, m'agraden molt aquests calamars.
Petons.

QUIMA ha dit...

Quina enveja ja poder gaudir de rovellons: M'encanten els calamar farcits , i així facitrs de bolets .... una recepta de luxe:
petons

La Cuina de l'Olga ha dit...

Mmmmmm...amb lo que m'agraden los calamars farcits!!! Sempre els he fet com la meva mare.....la ceba, la tomaca,....
Quin bon farcit que has preparat!!!
Gràcies!
petons,
Olga

VISCalacuina ha dit...

Si trobo rovellons i el meu home pesca uns quants calamars... Farem una festassa!

Eduard (De plat en plat) ha dit...

M'ha encantat aquesta recepta. La faré un dia d'aquests.
Felicitats!
Eduard.

No tot són postres ha dit...

M'ha encantat la recepta... i si els rovellons els sapigués trobar jo encara m'agradaria més. Només els sé trobar al mercat ;-(
PTNTS
Dolça

mamilu ha dit...

Ara que comença la temporada dels bolets tindrè amb conte les tevas dues receptes...quines ganes filla...
Petons.

Catieu ha dit...

Ohhhh!! Però que bons han de ser farcits de bolets!!! Una idea genial aquest farciment.
Perons