L' altra dia van venir a sopar uns amics, i els vaig fer alguns entrans per començar. Un dels que vaig fer van ser aquests vasets d' amanida, que els vaig tenir fets en un moment, i van agradar molt.
INGREDIENTS
diferents tipus d' enciam, rúcula, canonge... ( jo vaig comprar una bossa de les que ja venen amb les verdures tallades i netes)
tomaquets "cherry"
uns quants pinyons
3 o 4 nous
oli d' oliva
vinagre
sal maldon
PREPARACIÓ
Posem les verdures rentades i tallades en els vasets ( jo vaig utilitzar vasets de plàstic, dels que es fan servir pels tallats). Hi posem uns quants pinyons a cada vaset i un tomaquet.
Fem una vinagreta amb oli, les nous picades i un rajet de vinagre ( jo ho faig a la batedora).
Abans de servir hi posem la vinagreta per damunt de cada vaset. I un polset de sal maldon.
15 comentaris:
És una idea fantàstica, ideal per un pica-pica lleuger. Queda molt ben presentat i molt original ;)
Quina manera més original de servir l' amanida quand tens convidats.
Petons i feliç dia.
molt bona idea i presentació, apuntat queda!! Bona setmana.
Quina manera més original de preparar una amanida! M'encanta!
És alucinant el que vesteixen els gotets a taula. Has tingut una gran idea. Molts petons.
Aquesta mena d'entrants donen l'èxit segur!, a vegades millor que d'altres més sofisticats.La barreja està molt ben pensada!a reveure anna.
M'apunto la idea per a sopars informals, d'aquells de portar cadascú alguna cosa!.
una presentació original i diferent de menjar-te una amanida
petons
Aquestes presentacions sempre triomfen. Tenen una pinta excel·lent.
Una abraçada!
Molt bona idea, no cal complicar-se gaire i a sobre queda original :)
Anna; Molt ben pensat, per quant tens convidats, és un altre forma de menjar amanida i com que és fresca, benvinguda sigui. Que vagi de gust Anna¡¡ :-D
Bona idea malgrat jo ara estic a dieta i les amanides en un bolben gros que la amanida engreixa poc.
M'agraden les teves receptes, he aparegut aquí per casualitat i et seguiré a veure que més coses bones prepares. Petonets
Gemma,
I com que la vaig fer amb vasets de llençar, em vaig estalviar de rentar-los!
Ana,
Es que a aquells convidats els agrada molt l' amnida, i volia presentar-la de manera diferent.
Carme,
I els ingredients els pots variar al teu gust...
Visc a la cuina,
N' he fet vàries vegades quan tinc convidats, es fa en un tres i no res!
La cuina vermella,
Aquests eren de plastic, però amb uns vasets macos de vidre, guanyaria més la presentació
Mercè,
A vegades les coses senzilles agraden més, no cal complicar-se la vida.
Glòria,
Ara que ho dius aquests els vaig portar també un cop en un sopar. Vaig portar l' amanida en un tuper, i allà, vaig repartir la barreja als gotets!
Lídia,
Sí aixó per quan tens convidats i els vols sorprendre!
Gemma,
A vegades mengem més pels ulls que per la boca!
Gurmet,
Axí amb un gotet d' aquest no aniries gaire bé, oi?
Glutoniana,
Es veritat, a vegades ens compliquem massa la vida .
Josepb,
Ben fresca, i ara que comença a fer bo, les amanides van molt bé!
Carmen,
Ara et faré jo una visita. Gracies.
MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. PTNS.
Prenc nota , dons m'agrada molt!!!
Publica un comentari a l'entrada