dimecres, 15 de juliol del 2009

FRUITA NATURAL AMB SALSA DE IOGURT


Aquesta és una macedònia de fruites naturals que podem fer amb la fruita que tinguem, segons la temporada.

En aquesta ocasió vaig fer servir meló i kiwi, però va bé amb qualsevol fruita.


Les quantitats de la salsa són per a 4 persones.


INGREDIENTS

fruita natural.

Salsa de iogurt


2 iogurts grecs
2 cullaredetes de mel de romaní
el suc d' una taronja
1 polset de canyella.
fruits secs picats (opcional).


PREPARACIÓ


Pelem i tallem la fruita. Barregem els ingredients de la salsa. La canyella li posem al final, per damunt. Afegim a la macedònia.
Servim ben fresqueta.

8 comentaris:

Lídia ha dit...

aquest postres són ideals, i a més, molt saludables.

ptns wuapa!

Gemma ha dit...

Una bona manera per fer menjar fruita als reticents... tinc un amic que sempre diu: si la fruita sortís pelada i tallada a trossets, m'agradaria! Je je je....
Molt sa i ideal per ara l'estiu.

PILAR ha dit...

Boníssima i fresqueta. Aquesta salsa de yogurt amb mel ha de ser deliciosa i a casa segur que els hi agrada molt, sobretot, com diu la Gemma, no haver de pelar la fruita.
Petons!

bajoqueta ha dit...

Moltes nits menjem fruita sola o bé així amb iogurt. Boníssima!

No tot són postres ha dit...

Això si que és natural i està bo! una bona manera de fer que la canalla mengi fruita sense arrufar el nas!
Ptnts Dolça

Mercè ha dit...

Anna, unes postres senzilles, ràpides i delicioses!! :)
Petons!

La cuina vermella ha dit...

Ideal per un sopar de diumenge com el d'avui. un petó enorme.

ANNAFS ha dit...

Hola a tothom,

Moltes gràcies per els vostres comentaris.
Estem d' acord que és un manera molt sana de menjar fruita i a més bona i fàcil de preparar.
ptns.