Van bé com a aperitiu o per picar a qualsevol hora.
Jo les he fet amb uns tallapastes petits però es poden fer més grans i decorar-les amb trossets d' oliva o anxova.
A la pasta també hi podem afegir herbes aromàtiques (julivert, orenga...) o formatge parmesà.
INGREDIENTS
300 gr. de farina
75 ml. d' oli .
150 ml. de llet.
1 culleradeta de llevat en pols.
1 culleradeta de sal .
PREPARACIÓ
Barregem l' oli , la llet i la sal( si hi volem posar herbes aromàtiques o formatge, també li posem) . Afegim a poc a poc la farina barrejada amb el llevat. Ho aboquem damunt del marbre i amasem. Amb un corró, fem una làmina de mig centímetre de gruix i tallem les galetes amb un tallapastes o amb un vas.
Les posem en una plata unada amb oli i les enfornem a foc mig durant uns 20 minuts.
Quan estiguin cuites, els hi podem espolsar una mica de sal per damunt.
9 comentaris:
Hola Anna, bona idea per picarcoses bones i sanas.Ptons
Anna, quina bona idea!!! I les idees que proposes d'aromatitzar-les amb herbes... boníssima!! :)
Petons!
Molt bona idea!!!
a més , ho pots adaptar als teus gustos.
Apunto que penso fer-la.
gràcies wpa!!!
Ara mateix en picaria unes quantes!. Quin goig que fan!
ostres quina bona idea a la Carla li encantaràn sempre porto trossets de pa, crostons, palitos ... a sobre per un moment d'emergència .. que xulis si senyora me l'apunto aquesta
petonets
Annafs; -m'agrada cuinar- Ideal per tot... per entrar en gana, per esperar l'hora de dinar, per berenar... molt ben pensat Anna¡ Que vaigi de gust¡ Josepb -menja de bacallà-
Divines per l'aperitiu Anna! Muac.
Rosa M,
Molt sanes: només ingredients totalment naturals.
ptns.
Mercè,
Jo en vaig fer amb oreng i van quedar molt bones.
ptns.
Dolors,
A més, són molt senzilles e fer.
ptns.
Glòria,
La veritat és que vas picant i picant fins que ja no en queden!.
Mar,
Sí, als nens els encanten aquestes galtes. Jo, quan les meves filles eren petites, també anava sempre carregada d' aquestes cosetes. I recordo que a la guarderia sempre els donàven d' aquelles galetes salades en forma de peixet. I els encantaven!.
Josepb,
La veritat és que són bons a qualsevol hora.
Amics de la cuina vermella,
Per a l' aperitui van molt bé, sobretot si s' aromatizen amb formatge o amb herbes aromàtiques.
Ne vull ne vull :)
Publica un comentari a l'entrada