Un plat típic de la nostra comarca veïna, la Cerdanya. Jo no sé si el faig bé però a nosaltres ens agrada així.
INGREDIENTS
1 K de patates
400 Gr. de col arrissada.
4 talls de cansalada blanca.
PREPARACIÓ
Bullim les patates i la col en aigua i sal fins que estiguin toves.
Fregim la cansalada i reservem una mica de suc.
Aixafem les patates i la col amb un raig d' oli d' oliva.
Fem fregir les patates i la col a la paella amb una mica de suc de la cansalada. Ho tombem com una truita fins que estigui daurat per les dues bandes.
Les servim amb la cansalada.
3 comentaris:
Hola! T'he descobert a través del comentari que has deixat al blog del Manel, no recordo haver-te vist abans... No deus ser l'Anna de Berga que algun cop ha escrit al meu blog? No ho crec...
De totes maneres, veig que per aquí hi tens receptes molt interessants, ara mateix hi faig una ullada ;)
Hola Anna, jo com la Gemma t'acabo de descubrir a través del comentari del trinxat que li has fet al Manel. Vaig a passejar-me pel teu blog una miqueta, espero que ens anem veient!
PTNTS
Dolça
Gemma,
Jo també he descobert el teu blog arrel del comentari que m' has deixat. Quins pastissos tant i tant espectaculars...
No sé si algun dia havia deiat algun comentari al teu blog, si de cas em devia oblidar de desar el blog a preferents...
Fins aviat.
Dolça,
Gràcies pels teus comentaris. Jo també visitaré el teu blog.
Fins aviat.
Publica un comentari a l'entrada