Un plat amb verdura una mica amagada amb una bona capa de beixamel. Aixó de disfressar la verdura ho faig perque els habitants de casa meva se la mengin sense arrufar gaire el nas.
INGREDIENTS
8 Carxofes
200 gr. de cansalada viada a trossets petits.
Beixamel .
Formatge ratllat.
PREPARACIÓ
Triar les carxofes ( la part de la tija, la pelem ) i les tallem en 4 parts.
Les fem bullir amb aigua salada fins que estiguin cuites.
Les posem en una plata que pugui anar al forn.
Fregim la cansalada viada en oli d' oliva.
L' aboquem damunt de les carxofes.
Fem una beixamel ( si en voleu saber la recepta cliqueu aquí) i també l' aboquem a sobre de les carxofes.
Hi posem formatge ratllat per damunt... i al forn a gratinar.
13 comentaris:
Anna!!
Cosineta,.. ostres seré forofa del teu blog, deu n'hi do com t'hi fas, eh?
I jo que sempre em recordo dels teus cargols... i no hi he trobat la recepta! jejejeje
Ja veus Anna, el món és petit. El cas és que quan ahir vaig descobrir el teu blog a través del facebook, estava amb en Pol, desde cal campaner. I a ell també li va agradar molt el teu blog.Ja veig que heu contactat...
ui ui uii
que veig que parleu de mi!!
jejeje
no se com t'agrada tan cuinar!
esclar! si et surt be!
jejeje
jo aixo seria incapaç de sapiguer per on tinc que començar
jajaja
els teus cargols son famosos eh!!
l'Anna quan m'hen parlava li queia la vava
jajajaja
Anna,
Donçs sí, cosineta, no ens veiem gaire i ens trobat per internet...
Quan torni a fer cargols (ara a la primavera) ja penjaré la recepta.
I estaria bé que aquest any féssim una trobada com aquella tots jnts...
ptns.
Pol,
Si Pol, m' agrada cuinar, però a vegades no em surt gaire bé...
Tot és qüestió de pràctica.
Tu mira d' aprendre'n i ja veuràs que tindràs un fotimer de "nòvies".
ptns.
Anna, que bones!! Ostres, amb el que m'agraden les carxofes!
Petons!
Me ha encantado esta receta, muchas gracias.
Me guardo tu blog para seguirte pues me ha encantado.
Un besito y buen día
molt bona recepta, jo també he de fer les mil i una perque mengin verdura jajajajaja
les carxofes, la beixamel, la cansalada, el formatge.....tot m'agrada
molt bona recepta, jo també he de fer les mil i una perque mengin verdura jajajajaja
les carxofes, la beixamel, la cansalada, el formatge.....tot m'agrada
Ostres Anna quina pinta més bona.. recepta genial el meu marit es fixarà amb la bexamel i jo amb les carxofes (ell no soporta les carxofes) mira sense volguer acabes d'unir una parella ji ji ji
petonets
mar
bona foto
bon plat
salut!!
Mercè,
A mi també m' agraden molt les carxofes. Fetes de totes les maneres.
ptns.
Rosa,
Gràcias. Yo también te tengo "fichada", pues tu blog también me encanta.
Un beso y hasta pronto.
Lídia,
Es veritat... el que s' ha de fer perquè mengin verdura...De tota manera ,els de casa meva, fins i tot feta així, a vegades rondinen..
ptns.
Mar,
A casa meva passa igual : el meu marit no és de gaire carxofes, però sí de beixamel i jo al revés...
Ptns.
Mq,
Moltes gràcies. I salut també per a tu.
Les carxofes gratinades, que bones! Encara que les carxofes...sempre són bones. A mi m'encanten. I la beixamel... quin bon invent! Llàstima que no puguem menjar-ne cada dia, perquè jo la posaria a la pasta, a la carn, a les verdures...
Els que hem d'inventar les mares perquè els fills mengin verdura sense rondinar, oi, Anna?
Les Carxofes amb beixamel estan delicioses, un bon plat amb verdura "camuflada"
Publica un comentari a l'entrada