Hi ha moltes receptes per fer allioli de codony, aquesta és la que faig jo , que és com el fa la meva mare des de sempre.
INGREDIENTS
1 Codony
1 Poma
1 Patata
3 Alls
1 Trosset de molla de pa remullada amb vinagre
PREPARACIÓ
Es bullen la patata, la poma i el codony tallats a trossos amb una culleradeta de sal.
Ho escorrem i ho aixafem bé.
Posem la patata, el codony i la poma aixafats juntament amb els alls i el pa remullat amb el vinagre, en un pot i hi anem afegin oli, mentre anem batint amb la batedora, fins que ens quedi ben lligat. Ho tastem per si fes falta afegir-hi sal o més alls.
És molt bo amb una torrada de pa i per acompanyar qualsevol tipus de carn.
3 comentaris:
què bo!
Codony a soles no ne menjaria gaire, però així ha d'estar molt bo, eh?
Quina bona idea! es pot fer sense la molla de pa? no en prenem a casa de pa...
Publica un comentari a l'entrada