És veritat que avui dia n' hi ha per fer al microones amb bosses ja preparades que no hi has d' afegir ni sucre ni sal, ni tampoc embrutes res.
A favor de les crispetes tradicionals, he de dir que són més sanes i més bones...i tampoc estàs més de 5 minuts a fer-les. Aixó sí, després et queda una paella, una tapa i un bol per netejar, però les gaudeixes molt més, al menys en el meu cas.
També és veritat que abans trobaves blat de moro per fer crispetes a tots els supermercats i botigues i ara en trobes per fer al microones, però de l' altre costa una mica més. Jo el compro en una botiga on vènen gra per coure, cereals....
INGREDIENTS
Blat de moro per fer crispetes
oli de girasol
sal o sucre (segons si les feu dolces o salades)
PREPARACIÓ
Poseu en una paella oli de girasol que cubreixi tot el cul. Afegiu un grapat de blat de moro ( ben escampat, que no hi hagi els grans un damunt de l' altra). Poseu el foc viu amb la tapa posada a la paella. Sentireu com començen a esclatar. Baixeu a foc mitjà. Sacsajeu una mica la paella.Quan ja no els escolteu esclatar, ja podeu retirar la paella del foc, esperar un parell de minuts i obrir la tapa...Hi poseu sucre (generosament) o sal i barrejeu amb una espàtula. Torneu a tapar. Que reposin 2 minutets més, una bona película... i a gaudir!!!
Si voleu un gust diferent proveu-les empolsinades amb sal, pebre vermell dolç i una mica de picant...