dissabte, 3 de gener del 2009

SALMÓ " SANDRA"


No sabia quin nom posar-li, i com que el vam menjar a casa d' uns amics i el va cuinar la Sandra, li he posat així. Vaig demanar-li la recepta. I el dia 31 de desembre que vam sopar a casa amb uns amics , vam cuinar aquest plat.

El vam fer amb salmó tallat a rodanxes, però és millor fer-ho amb lloms de salmó, que no porten espines.

Vam acompanyar el salmó amb escamarlans bullit d' una manera una mica especial ( un altre dia penjaré la recepta, donçs queden molt bons), però també es poden acompanyar amb cloïses, musclos...


INGREDIENTS


6 Talls de salmó.

2 Briks petits de crema de llet.

2 Llaunes d' anxoves en oli.

2 Cullerades d' orenga.

4 Cebes.

2 Alls.


PREPARACIÓ


Tallem la ceba a rodanxes finetes, la salem una mica i la fegim amb oli d' oliva fins que estigui tova, sense que es dori.

Posem la meitat de la ceba en una plata per al forn que no sigui gaire gran, hi posem el salmó al damunt i després l' altra meitat de la ceba.

Barrejem la crema de llet, l' orenga, els alls i les anxoves amb la batedora. Aboquem la salsa per damunt del salmó i ho posem al forn, ja calent ,durant uns 15- 20 minuts a 200 graus.

El salmó no s' ha de salar. Les anxoves ja porten sal i llavors quedaria massa salat.