dilluns, 1 de setembre del 2008

CREPS




Aquestes creps va molt bé fer-les amb una paella especial per a creps, pero si no se'n té cap, es podem fer amb una paella normal.



La paella que tinc jo és aquesta i va molt bé.



INGREDIENTS



200 GR. de farina

3 ous

2 vasos grans de llet

1 pols de sal

oli d' oliva



PREPARACIÓ



Es barregen bé tots els ingredients amb la batidora.

S' escalfa la paella i s' unta amb oli d' oliva (molt poc, amb ajuda d' un pinzell millor), i es va fent cada crep. A casa nómés les coem d' una banda. L' any passat a França vam veure que les feien així, i surten molt bones.


Ara és hora de farcir-les del que es vulgui, tant sigui dolç com salat, o simplement posar-hi sucre llustre per damunt.

La de la fotografia està farcida de nutela, i adornada per sobre amb fideus de xocolata i sucre llustre. mmmm....


1 comentari:

oscar ha dit...

Hola' som l oriol i en tomas. Els nostres papis no saben cuinar creps. Ara ja sî. Ho anem a provar. Gracies:-)