Voleu provar unes hamburgueses diferents? A mi m' agraden molt (però a casa només les prenc jo, aixó també ho he de dir) ja que últimament no menjo gaire carn, i aquestes a més són super saludables perquè la civada és molt beneficiosa pel cos: redueix els nivells de colesterol, té propietats antioxidants, disminueix la presió arterial, els nivells de sucre, etc... Que ningú esperi trobar gust de carn a aquestes hamburgueses ..lògicament no en tenen!
Les vaig veure a aquesta pàgina http://www.vegetarianismo.net/recetas/hamburguesa-avena.html
1 vas (250 grs.) de flocs de civada integrals
1/2 vas (125 ml) d' aigua
2 alls
1/2 pastanaga
1/2 ceba petita
comí en pols al gust (jo, una culleradeta de café)
julivert
pa ratllat
pebre, sal, oli
PREPARACIÓ
Barregem la civada amb l' aigua en un bol. Afegim l' all, la ceba i la pastanaga, tot ratllat. Afegim el comí, el julivert, el pebre, una mica de sal i barregem bé. Ha de quedar una barreja espessa i enganxosa. Si veiem que és massa clara, hi afegim pa ratllat mica a mica fins aconseguir la consistència adequada.
Ens untem les mans amb oli i fem les hamburgueses. Si disposeu d' un estri per fer-les, us anirà molt bé. Opcionalment, també les podeu arrebossar amb pa ratllat.
Les fem fregir en oli, que les cobreixi fins a la meitat, a foc mitjà-baix fins que estiguin rosses.
Les fem fregir en oli, que les cobreixi fins a la meitat, a foc mitjà-baix fins que estiguin rosses.
OBSERVACIONS
Hi podeu posar els plàstics per les hamburgueses o separar-les amb paper de forn..
Les podeu congelar..
Amb aquestes quantitats us en sortiran 4.
També podeu fer mandonguilles amb aquesta massa.
També podeu fer mandonguilles amb aquesta massa.
11 comentaris:
Jo faig hamburgueses de verdura però la veritat amb cibada mai les he provat, però quuina bona pinten fan.
Anna: Aplaudiments per aquesta recepta -i més concretament per aquesta hamburguesa de civada- a la meva parella la Teresa l'hi encantarà.
Apuntada queda. Salutacions a Olvàn. :O)
De civada no les he tastat, si les faig de llegums per variar. A tenir en compte aquesta recepta tan sana.
Petons.
Ja les tastaré!!
Que buen aspecto tiene, seguro que no quedó ni las migas huuuu.Bsss
amb aquest estri semblen de professional!
A mi segur que m'agraden, tot i que jo no hi posaria comí ;)
Són boníssimes, jo també en faig amb verduretes variades. Molt bona recepta!
Les acabo de descobrir ara mateix!!!
Creus reus que les podria fer al forn?
Ja em diràs!!
Petonets, Anna!!!!
Olga
Sí olga, les pots fer al forn! Jo no les hi he fet mai, però suposo que amb uns 10-15 minuts a 200ºC ja n' hi ha prou.
Mai ho havia vist, però tenen molt bona pinta. També em quedo amb una idea, els trocets de roquefort amb el bròquil. Aquesta setmana ho provo.
Petons
No les he tastades mai però segur que són boníssimes. Ja les provaré!
El Racó de la Cuina
(racodelacuina.blogspot.com)
Publica un comentari a l'entrada