Amb aquesta quantitat surten 2 barres de torró. Si només en voleu una, la resta de massapà el podeu destinar a fer unes figuretes que també són molt bones.
INGREDIENTS
500 grs. d' ametlles crues triturades
500 grs. de sucre
150 grs. de patata
1 cullerada de suc de llimona
fruita confitada
PREPARACIÓ
Bullim la patata. Quan encara sigui calenta, l' escorrem i hi tirem el sucre per damunt. L' aixafem i així el sucre es va desfent. Afegim les ametlles i el suc de llimona. Amassem fins que quedi una pasta ben fina. En un motlle rectàngular hi posem paper film que en sobri per les vores (per tapar-lo), llavors hi disposem les fruites que quedaran a damunt per decorar. Després hi posem el massapà i hi posem més trossets de fruita apretant amb els dits. Finalment tapem amb el film de les vores del motlle i aplanem el massapà.
El deixem reposar fins l' endemà i ja el podrem desmotllar i servir.
8 comentaris:
Anna; Veure aquesta recepta tant fàcil i també sembla força ràpida de fer,per l'any que bé la faré, doncs en vista de veure com et prenen el pel per segons quins torrons, que quant els talles, sembla paper de diari, és una vergonya¡¡
Moltes gràcies per compartir aquestes receptes Anna¡¡
BON NADAL !!! que amb aquets dolços que ens preparas segur triunfas !!!!!petonets
Un torró bonissim i fàcil de fer.
BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU
Una abraçada
Bonissim, quina pinta te!
Feliç any nou, petons!
Tot un clàssic que té l'èxit assegurat!
Que tinguis un 2015 ple de felicitat!
M'encanta aquests torrons. L'any vinent probaré de fer-los.
Petons
Ha d'estar deliciós! Aprofito per desitjar-te molt bon any 2015 ple de coses bones, molts petons!
Quina bona pinta, per fer-li una bona queixalada. Bon any!
Publica un comentari a l'entrada