Amb aquesta forma hi feia els de coco, però ahir vaig fer aquests de massapà amb una mica de xocolata fondant, que vaig fer desfer al microones, al peu del bolet i uns fideus també de xocolata.
Vaig veure al bloc " La taula d' en Bernat" que per fer la forma de bolet va bé amb una ampolla. Primer fer la boleta de massapà i després l' apretem al broc de l' ampolla lleugerament untada amb oli per donar-los la forma. Si cal, l' acabem amb les mans. Com podeu veure, jo vaig fer servir una ampolla de cava.
Si voleu la recepta dels panellets podeu clicar aquí, i si cliqueu aquí tindreu unes recomanacions més per fer-los, que sempre van bé.
Un consell perquè us surtin tots de la mateixa mida, és fer un cilindre amb porcions de pasta i tallar-lo a trossets que arrodonirem amb les mans.
Bona castanyada a tots!!!
21 comentaris:
tremendos todos estos panellets,que ganas que tengo de empezar mañana ya ha hacerlos
bona setmana
peto
Quin goig que fa aquesta plata de panellets!! Venen ganes de provar-los tots.
Aquesta plata de panellets es digna de la millor pastisseria !!! ..aquests en forma de bolet els he trobat molt originals.
petons
Molt originals...sempre va bè repassar les vostres coses...aprenc tan i tan....
Petonets.
Maquissims...!!!!
Jo ja tinc el massapá a la nevera reposant...demá mi poso...
Jo també en faig de forma de bolet però les virutes de xocolata les poso de color verd, així sembla la gespa del camp...
Petonets.
t'han quedat uns panellets de categoria
T'han quedat perfectes Anna tant els bolets com tots els altres panellets.
Petons.
Queden súper xulos, en forma de bolet! QUina gràcia, noia! Ets una artista, i n'hi ha per triar el gust que volguem!
Que bonitos te han quedado, yo empezaré también mañana hacer panellets, como mi primera entrada en mi primer año de blog.
Te sigo, muy buenas recetas he visto en tu blog que merece verlas detenidamente.
Petons.
T'han quedat preciosos! Ai, són tant bons! No sé si n'acabaré fent aquest any, jo... Una abraçada!
Jo encara no he fet els panellets aquest any, el procés ha de començar avui! Jo seguiré la recepta que vaig usar l'any passat i que va donar excel·lents resultats però potser m'animo i en faig uns quants amb aquesta forma ideal que has usat! T'han quedat preciosos!! Millor que els de pastisseria!!
Quina col·lecció més bona i maca de panellets!! fan molt goig!!!bona castanyada
Quina safata més maca...I com no, a casa vostra no podien faltar els bolets dolços, oi?
Aquests no ha calgut anar-los a collir, eh? jejeje!!
Quina safata més bonica que t'ha quedat!!! Jo avui em fico amb la massa i demà a fer-los!! Quines ganes>!!!
Petunets,
Eva.
Són moníssims!
Quina plata més bona de panellets has fet! i lo dels bolets m'ha encantat! marta
Un truc molt pràctic per fer els panellets de bolets ;)
T'han quedat perfectes!
Quina preciositat de panellets!! Què bonics!!!
Salut i petons,
Olga
Mare meva!! Quina safatot de panellets!!! I quina bona pinta que tenen!!! Suposo que la castanyada ha anat d'allò més bé! ;)
Quina safata més maca i bona que vas preparar! Ja no n´hi deu quedar cap.
Petons!
M'havia perdut aquesta boletada!
Moltes felicitats!
Publica un comentari a l'entrada