INGREDIENTS
3 ous
1 iogurt natural
1 sobre de llevat en pols.
250 gr. de farina.
150 gr. de sucre
1/2 vas d' oli
200 gr de maduixes
mantega
PREPARACIÓ
Separem els rovells de les clares d' ou. ( reservem les clares)
Barregem els rovells amb el sucre fins que quedin blaquinosos. Afegim el iogurt i la farina tamissada ( jo ho faig amb un colador) i barrejada amb el llevat.
Barregem.
Afegim l'oli i tornem a barrejar.
Ara hem de batre les clares a punt de neu i afegir-les amb compte a la pasta.
Tallem les maduixes a dauets i les arrebossem amb una mica de farina. Les incorporem a la pasta.
Untem un motllo allargat amb mantega i l' espolsem de farina. Hi aboquem la pasta.
El deixem coure uns 30 minuts a 200 graus. (punxar-lo amb un escuradents per saber si és cuit)
El deixem atemperar i el desmotllem.
14 comentaris:
Anna, es veu un pa de pessic mooolt flonjo i amb una textura humida imagino de les maduixes. Que bo ha de ser!! :)
Petons!
Anna, quina casualitat! Jo acabo de penjar també un pastís amb maduixes. Com es nota que ara estan en la seva millor època. Suposo que devia ser molt bo, perquè es veu molt flonjo.
Petons.
Anna, jo també em vaig comprar la revista, però només la he mirat una mica per sobre......
com tu dius s'ha d'aprofitar l'època de les maduixes
ptns
Sencill i amb el punt de les maduixes que com be dieu comencen a estar al seu punt. No dubtis que provaré de fer-lo.
Salut
Pepin
Es nota que es temporada de maduixes, i que bones que estan... Jo també trec alguna de les receptes de la revista lectures, totes les que faig t'aseguro que surten molt bones.
El pastis t'ha quedat genial, el probarem de fer.
Petonets.
Hola Anna, molt bé un altre pà de pessic per brenar i/o esmorçar .. perfecte perque m'agraden moltissim i a casa més .. sembla molt i molt esponjós ...el provarem
Bon cap de setmana
mar
Deliciós per esmorzar, sucat al cafè amb llet, mmmmm....... i ara que comença la temporada de maduixes, val la penaaprofitar-les, que surten boníssimes!
Pos si, seu veu que ja comença l'època de maduixes i los blogs se plenen de receptes amb elles.
Quin pa de pessic tan bo!!!!!!!!!!!!!!
Te una pinta genial.
Com m'agradan aquestes receptes senzilles de fer, amb ingredients normals, i fruites d'estació.
Et feliçito, segur que aquest cap de setmana molts el prendrem amb el café gràcies a tu.
Un peto, Rosa M
Mercè,
A nosaltres ens agrada molt, aquesta textura humida fa de molt bon menjar.
ptns.
Margarida,
Ja he vist el teu espectacular pastís de maduixes.
ptns.
Manresa,
Donçs està molt bé aquesta revista. Jo me la compro quasi cada temporada i sempre en trec moltes receptes bones.
ptns.
Pepin,
Les maduixes, ara, són molt bones i quan les veus a la botiga tan maques no et pots estar de comprar-ne. Després per no menjar-les sempre igual...
ptns.
Teresa,
Es molt fàcil de fer, i a vegades és una manera d' aprofitar les maduixes que no són tant vistoses quan fa uns dies que les tens a casa.
ptns.
Mar,
Perfecte per berenar o esmorçar. I si s' asseca una mica, el podem sucar a la llet.
ptns.
Gemma,
Sí que s' ha d' aprofitar la temporada de les maduixes, perque es poden fer moltes postres amb elles...
ptns.
Bajoqueta,
Es veritat, per totes bandes es veuen receptes de maduixes.
ptns.
Rosa M,
Moltes gràcies. Em sentiria molt contenta que aquest cap de setmana algú el provés...
ptns.
Umm això és una passada de bescuit, m´ha encantat perquè es veu d´allò més esponjós!!!
A partir del teu comentari al bloc Tot és Art he descobert el teu. Ja hi he donat una passejadeta i, així, a primera vista, he trobat uns bunyols de bacallà i botifarra negra i unes carxofes gratinades, que m'han agradat molt.
Fins aviat
Maria José,
Si que era esponjós. Tant que a l' endemà a no en quedava.
ptns.
Glòria,
Ara donaré una ullada al teu blog, que segur que també m' agradarà molt.
ptns.
Quina idea més meravellosa! Un petonet.
Publica un comentari a l'entrada