dilluns, 20 de desembre de 2010

RULL DE CARN PICADA

Una recepta que encara que bàsica i econòmica, ens pot servir per fer un plat diferent per a les festes, que segur que agradarà a tothom.


INGREDIENTS

400 grs de carn picada de porc
400 de carn picada de vedella
50 grs de molla de pa
mig vas de llet
2 alls
julivert
alls
farina
2 ous i tres més de durs
sal, oli

Per a la salsa
3 cullerades de salsa de tomaquet
300 ml. de brou.


PREPARACIÓ.

Fem una massa amb la carn picada a la que barrejarem els ous, el julivert, els alls tallats petits, la molla de pa remullada en la llet i ben escorreguda, i la sal.
Fem dues parts amb la carn. Una part l' aplanarem damunt d' un paper film, fent un rectangle i al mig hi posarem els ous durs. Tanquem amb l' ajuda del paper com si féssim un caramel.

Amb l' altra part, farem un rull sense farcir.
Els enfarinem.

Els posem al foc en una cassola, amb oli d' oliva perquè s' enrosseixin.
Afegim el brou barrejat amb la salsa de tomaquet i ho tapem. Ho deixem fins que els rulls són cuits. Esperarem que es refredin per tallar-los, i els servirem a rondanxes amb la salseta per damunt.

14 comentaris:

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola Anna,
Hi ha tants dies de festa per endavant que me l’apunto per fer-la. A la foto es veu molt bé com queda de maco el tall. Petons,

Tast de cuina ha dit...

Saps que és una bona idea?, jo, mai n'he tastat!!! i fa bona pinta!!!.
Petonets

La cuina vermella ha dit...

Bravo, una recepta fantàstica per una taula de nadal, i a més econòmica i boníssima. gràcies.

mercè ha dit...

Em sembla una opció que segur agradarà a tothom!, un farcit bo, una bona carn... Ho tenim tot!MOLT BONES FESTES!!!

Visc a la Cuina ha dit...

Un plat de festa, això s'ha de provar!!!

Gemma ha dit...

A casa el vam fer fa un parell de Nadals (per Sant Esteve els tinc a dinar a casa) i va tenir molt èxit!

Margarida ha dit...

Sempre va bé tenir plats tan fàcils i econòmics, sobre tot si tens molta gent a taula!

Bon Nadal, i espero que el Nou Any sigui encara millor que aquest!

manel ha dit...

darrerament ens fas unes propostes magnífiques per les festes, segur que amb aquestes menges a casa teva sereu molt feliços. t'ho desitjo de tot cor.

Miquel ha dit...

tengo las lista de pendientes a tope y con recetas como la tuya no para de crecer.Me gusta
Bon Nadal
miquel

PILAR ha dit...

A casa la meva mare l´hem fet alguna vegada però fa tant de temps que ja el tenia oblidat. Es una idea genial sobre tot quan hi ha molta colla.
Et desitjo que passeu unes Bones Festes i el millor per el proper any.
Petons!

Cristina ha dit...

La meva mare sempre n ´ha fet rull de carn picada però farcida de fruits secs...li diré que adopti aquesta nova idea.

Bon Nadal

Dolça ha dit...

És una recepta que de tant en tant cau, variant el farcit pots aconseguir plats diferents, ben lluits i a bon preu!
Bones Festes.
PTNTS
Dolça

ANNAFS ha dit...

Hola,

Aquest rull és una bona opció i farcit de fruits secs, com diu la Cristina, és una molt bona idea, que provaré la propera vegada!
Moltes gràcies a tos pels vostres comentaris.
Molt bones festes. Ptns.

glutoniana ha dit...

Sóc més de salat, així que canvio els massapans que em tocaven per un trosset més d'esta carn :)

Las recetas de Glutoniana