diumenge, 21 de novembre de 2010

"TORTITAS" AMB POMA I MEL

Aquesta recepta de "tortitas" és del llibre "Para hoy: Muffins y otros pastelitos" .
Es una recepta d' origen americà, una pasta que s' assembla a la de les creps, però és més consistent i queden més gruixudes que una crep.
Les he fet amb poma ratllada, però enlloc de posar-hi per damunt xarop d' "arce" (com diu la recepta del llibre), hi he posat mel.


INGREDIENTS


200 grs. de farina
100 grs. de sucre
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de llevat en pols
1 ou
200 ml. de llet
2 pomes pelades i ratllades
1 mica de mantega per untar la paella


PREPARACIÓ


Barregem la farina, la canyella, el sucre i el llevat. Ho posem en un bol i fem un espai al centre en el que hi posarem l'ou i la llet. Remenem bé i després afegirem la poma ratllada.
En una paella petita untada amb mantega fregirem les "tortitas", abocant unes cullerades de pasta. Donem la volta a la "tortita" i fregim per l' altra banda.
Hi posem mel al damunt al gust.


13 comentaris:

Cristina ha dit...

Ens hem posat d´acord amb la poma aquest cap de setmana, eh?

Aquestes tortitas tenen molt bona pinta, el que passa que jo no sóc gaire amiga de la mel...potser amb un raig de xocolata, o melmelada també estarien molt bones...

Visc a la Cuina ha dit...

Conec aquestes "tortitas", amb poma i mel han de ser sublims!

El cullerot Festuc ha dit...

mmmmmmm...aquestes tortitas per esmorzar han de ser pecat!!!! i farcides de poma...que bones!!! Jo tb canvio mel per xoco! :)
Petunets,
Eva.

La cuina de l'Eri ha dit...

A mi tampoc m’agrada massa la mel, així que quan les menjo hi poso una mica de xocolata o llet condensada... Per la foto ja imagino com de bones et van quedar!

mercè ha dit...

Unes "tortitas" que entren soles!molt bona idea això de la poma a la massa.A casa en vaig fer un cop i les nenes n'haurien menjat 3 cops més...A reveure.

La cuina vermella ha dit...

Em penso que aquest llibre el tenim totes, ja les imaginem per esmorzar, que bones i suculentes. Bravo.

Gent jove pa tou ha dit...

Sens dubte provarem aquestes 'tortitas', fan una pinta.

L'Anna la bannetona la vaig comprar a Bons Focs:http://www.bonsfocs.com/shop/

Gemma ha dit...

No he provat mai de fer tortitas afegint la poma dins la pròpia massa... ha de quedar molt bé, idea apuntada ;)

Gemma ha dit...

ups, la d'abans era jo ;)

Montse ha dit...

Quina gràcia com a les pelis americanes. Jo també soc + de xocolate que de mel.
Aquest llibre jo no el tinc, està bé?

ANNAFS ha dit...

Hola,

Aquestes " tortitas" les podem amanir amb el que volguem, amb xocolata o melmelada segur que també són delicioses.

Espero que us animeu a provar-les!

Moltes gràcies pels vostres comentaris.Ptns.

PILAR ha dit...

Mai he provat les "tortitas" i per la pinta que fan aquestes crec que han de ser molt bones. Prenc nota d´aquesta recepta.
Petons!

glutoniana ha dit...

Ai que ens els debies que fa temps que vas dir que tenies unes preparades.

Et copio la recepta que ens encanten de tant en tant per esmozar els diumenges. Mai n'he menjat amb xarop d'arce, crec que es diu d'auró... no ho sé segur. Però amb mel segur que estan molt bons igualment.

Las recetas de Glutoniana