diumenge, 22 de febrer de 2009

PASTÍS DE CRANC

Un plat que el podem fer amb antelació deixar-lo a la nevera. També es pot tallar els pastís a trossets petits, posar-los en uns motlles de paper de magdalenes i servir-los com a canapés.


INGREDIENTS


4 Llesques de pa de motlle sense crosta.

9 tronquets de cranc ( dels més llargs, si són petits, el doble)

300 gr. de gambetes pelades congelades.

Maionesa

Ketxup.

PREPARACIÓ.

Posem en el vas de la picadora els tronquets de cranc (en reservem tres per decorar). Afegim 4 cullerades de maionesa i piquem. Bullim les gambetes amb una mica d' aigua amb sal i les afegim a la barreja (en reservem unes quantes per decorar) tallades a trossets petits.

Barregem 3 cullerades de maionesa amb un rajet de ketxup.

Muntem el pastís a la plata on el servirem:

Posem dues llesques de pa de motlle i damunt pintem amb la barreja de maionesa i ketxup.

Hi posem damunt la barreja de tronquets de cranc. Pintem am la salsa les altres dues llesques de pa de motlle i les posem damunt, tornem a pintar.

Ara ja podem decorar el pastís al nostre gust.

Jo ratllo els tres tronquets de mar i les gambetes les poso senseres.
Faig una flor amb la pela d' un tomaquet i dues fulles de llorer. I decoro els voltatnts de la plata amb enciam tallat a juliana.