dijous, 6 de novembre de 2008

CROQUETES CASOLANES DE PERNIL


Aquestes croquetes es poden fer de pernil, de pollastre, de peix... Podem fer-les per aprofitar les restes de la carn d' olla o del pollastre fregit que ens ha sobrat...


INGREDIENTS


150 gr. De pernil salat picat (o l' ingredient que es vulgui)
1 Ceba picada
Farina ( uns 150 gr)
1/2 l. de llet (aproximadament)

PREPARACIÓ

Fregim la ceba picada en oli d' oliva fins que estigui daurada. Afegim el pernil i el deixem sofregir una mica. Incorporem la farina i també la deixem sofregir sense parar de remenar. Afegim la llet a poc a poc i remenant fins que ens quedi una mena de beixamenl molt espessa. Si cal, per que hi ha grumolls, ho pasem per la batedora. Deixem que bulli uns 3 minuts (no podem deixar de remenar, donç s' enganxaria.). Ho tastem i afegim sal si fos necesari.

Posem la pasta en una safata i deixem que es refredi (per anar més ràpid ho podem posar a la nevera)

Formem les croquetes, les pasem per farina, després per ou batut i finalment per pa ratllat.

Les fregim en abundant oli de girasol calent.