diumenge, 19 d’octubre de 2008

LLENEGUES AMB PEIX


Ara que és l' època d' anar a buscar a bolets, penseu en aquesta recepta que és molt senzilla i el resultat és molt bo.


INGREDIENTS


6 trossos Peix blanc consistent ( rap, turbot, lloms de lluç, bacallà fresc... )

500 gr. de llenegues (o les que es tinguin)

1 ceba

1 pastanga

1 gra d' all i una mica de julivert.

1 ampolleta de crema de llet.

1/2 pastilla de caldo de peix.



PREPARACIÓ


Fregim les llenegues en oli d' oliva. No han d' estar molt fregides. Hi posem sal i quan ja estiguin , el julivert i l' all.


Fregim lleugerament el peix enfarinat i salat.


Triturem la ceba i la pastanaga i ho fregim en una cassola amb oli d' oliva. Afegim el peix i les llenegues, una mica d' aigua (un vas) i una mitat de pastilla de peix. Ho deixem bullir a foc lent durant 1/4 d' hora.


Per últim hi afegim la crema de llet. Rectifiquem de sal i hi posem una mica de pebre.