Aquesta recepta sorgeix de la necessitat de consumir productes que tinc al rebost. Els bolets, confitats; la botifarra negra, congelada. Aviat hi haurà bolets frescos, de fet ja n' hi ha, vull dir que potser aviat en podrem anar a buscar i en podrem menjar( si en trobem, és clar). Aviat també tornarà a fer fred i serà el temps de tornar a fer botifarra, així que la que tinc ens l' hem de menjar. Potser a l 'hivern ens vam passar i en vam fer massa, però ja la consumirem.
Vaig fer la base de la coca amb aquesta farina , que també serveix per a fer pizzes. Vaig fer-ne la meitat i vaig seguir les instruccions del paquet. Surt una base ben gran que ocupa quasi tota una plata de forn de la mida estàndar.O també se'n poden fer d' individuals. Jo l' estiro força perquè ens agrada la massa ben primeta.
Si us fa mandra fer-la, també podeu fer servir una base de pizza de les que venen refrigerades o congelades.
INGREDIENTS.
Massa de pizza o coca.
6 botifarres negres.
5 cebes grosses
5 cebes grosses
bolets del temps ( o congelats)
all.
PREPARACIÓ
Fregim la ceba tallada petita fins que estigui tova. A part, fregim els bolets ( que perdin l' aigua però no quedin massa fregits) , amb sal. Hi afegim una mica d' all tallat.
Escalfem el forn a 180-200 gr. Estirem la pasta i la posem a la plata. Hi posem la ceba fregida i els bolets. També la botifarra tallada a trossets. Podriem posar-hi també trossets de tomaquet o pebrot.
Posem la coca al forn durant 30 minuts.