INGREDIENTS (12 cupcakes de mida estàndar)
Massa base cupcakes
110 grs. de mantega tova
110 grs. de sucre
110 grs. de farina
1 culleradeta d' esència de vainilla
2 ous
3 cullerades de llet
1 cullerada de llevat en pols
Cobertura
200 grs. de mantega
100 grs. de sucre llustre o glacè
2 cullerades de llet
Decoració
Perletes, roses de pa d' àngel ....
PREPARACIÓ
Fem la massa base
Escalfem el forn a 180º.
Barregem la mantega i el sucre i la vainilla amb les barilles elèctriques ( sinó en tenim ho farem amb unes de manuals).
Afegim un ou, continuem baten i seguidament afegim l' altre. Quan ja estigui ben incorporat afegim la farina,i el llevat i la llet. Batem fins que ens quedi una massa ben fina.
Posem les capsules de paper per fer cupcakes dins el motlle especial per fer-los ( si no, els podeu posar dintre de flameres o directament a la plata de forn sense res, però no queden tan macos perquè es deformen una mica).
Els deixem coure uns 15 minuts, els traiem del forn i els deixem refredar bé abans de posar-hi la cobertura.
Fem la cobertura
De nou amb les barilles elèctriques (o manuals), batem la mantega amb el sucre passat per un colador perquè no faci grumolls, i la llet fins que quedi ben fi.
Decorem
Posem en una màniga pastissera la cobertura i la disposem damunt dels cupcakes. Els decorem al gust.
FELIÇ DIADA!!!
FELIÇ DIADA!!!
Un dolç, diferent, original y molt bo.
ResponEliminaT'han quedat uns cupcakes de Sant Jordi molt bufons.
ResponEliminaPetons.
Si que has estat entretinguda...T'han quedat preciosos.Què més et queda a fer per Sant Jordi?
ResponEliminaMolt bona idea, me l'apunto!
ResponElimina
ResponEliminaAnna; Uns bons "cupcakes" per passar el dia de Sant Jordi ben dolç¡¡
Salutacions cap a Olvàn i tu Anna rep una abraçada des de Badalona
:O)
Què bonics, Anna!!! He vist que tens el llibre de La Cuinera....ja em diràs què et sembla!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Uns cupcakes preciosos i ideals per a celebrar aquesta diada tan nostra! un petó!
ResponElimina