diumenge, 6 d’octubre del 2013

GALETES INTEGRALS AMB PANSES


Us agraden les galetes integrals?  A  mi sí,  molt, però a vegades em costa trobar-ne de les comercials que siguin del meu gust, i  si porten gaires conservants i colorants o aspartam, ja ni en compro. Aquestes les podreu fer amb poca estona, i veureu què bones!.

INGREDIENTS

250 grs. de farina integral
2 ous
150 grs. de sucre integral
1 culleradeta de llevat
canyella o ralladura de llimona o taronja
100 grs. de panses de Corint 
50 ml. d' oli de girasol


PREPARACIÓ

Amb les barilles batem els ous i el sucre, afegim l' oli, la farina, el llevat i la canyella o la ralladura, i el polset de sal. Batem. Afegim les panses i remenem amb una espàtula.
Agafem les porcions de massa (amb dues culleretes de postre) i  les posem a la plata  coberta amb paper de forn o untada amb una mica d' oli.
Les posem al forn  preescalfat a 190 º durant uns 10 minuts. 

18 comentaris:

  1. Quina bona pinta Anna!!! una abraçada!

    ResponElimina
  2. Anna, amo tambè m'agraden moltissim, aquestes galetes

    ResponElimina
  3. Què bona idea, amb panses. Sempre amb xoco! ara cal fer el canvi. Es veuen tendríssimes.

    ResponElimina
  4. Si son integrales aún son mas sanas y eso aún me gusta mas!
    La combinación es perfecta.
    Besos

    ResponElimina
  5. De primer unes tapetas que e vist abans...i despres aquestas galetones tan bones...i...estic ben servida !!!!
    ^Petonsssss.

    ResponElimina
  6. Amb el teu permís, et prenc la idea de combinar farina integral i panses!!! Genial!

    ResponElimina
  7. Les que venen no sempre tenen un sabor que vingui de gust.
    Aquestes tan cassolanes son molt sanes.
    Petons.

    ResponElimina
  8. T'han quedat perfectes !! I a més tal i com ho expliques sembla fàcil.
    Petons

    ResponElimina
  9. Fetes a casa molt més bones, seguríssim!
    Ara mateix n'agafaria unes quantes per esmorzar ;)

    ResponElimina
  10. Segur que són boníssimes, Anna! Quina bona pinta.

    ResponElimina
  11. Quina bona pinta tenen. I tant fàcils. Prenc nota!!!!
    Petons!

    ResponElimina
  12. Semblen fàcils! I quina bona pinta! Les provaré ben aviat segur! Petonets

    ResponElimina
  13. Amb un cafetó, ara en menjaria unes quantes...
    Petonets.

    ResponElimina
  14. amb café, té, per berenar, em sembla que anirien bé a totes hores. En prenc nota!

    ResponElimina
  15. Ostres m'encanten les galetes integrals!! i a més veig que són súper fàcils de fer i amb ingredients que acostumo a tenir per casa... cauran segur!

    ResponElimina
  16. òndia, són molt originals, aquestes magadalenes!! Només havia vist els roca, fent servir camagrocs en dolç de mel, però trobo que la teva versió amb magdalenes encara és millor! Avui també publicaré camagrocs, fets ben diferents dels teus. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ops! Crec que aquest comentari està fora de lloc ;p

      Elimina
  17. Ja les he fetes! La xocolata no em convé pel colesterol, les panses són un substitut genial! La pell de llimona fa que semblin magdalenes. Són boníssimes, demà en faré més!

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.