dimecres, 25 de setembre del 2013

TAPETA DE LLAGOSTINS, CLOÏSSES I CEPS



Si trobeu ceps, no dubteu a fer aquesta tapeta, realment és un mar i muntanya molt saborós!! Aquesta recepta la vaig fer amb ceps assecats que tenia de l' any passat, enguany encara no hem tingut la sort de trobar-ne de frescos, però si amb aquests el resultat és un plat molt bo i gustós, amb ceps acabats de collir és una recepta de luxe.

INGREDIENTS 

200 grs. de bolets
300 grs, de cloïsses
300 de llagostins 
oli d' oliva, sal, xerès, romaní (o bé timó) 


PREPARACIÓ

Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En una altra paella saltem els llagostins pelats i trossejats  (reservem els caps i alguns llagostins sensers ), els retirem de la paella i afegim una mica d' oli i el coral dels caps, donem un parell de voltes i reservem. .
Ajuntem els bolets, les cloïsses i els llagostins en una cassoleta, amanim amb l' oli dels caps dels llagostins i decorem amb unes branquetes de timó o romaní.

Aquesta recepta participa al concurs "Mossegades" del mes de novembre dedicat als bolets de "Gastronomicament .cat." Si visiteu aquesta pàgina podreu trobar moltes altres receptes amb bolets.



15 comentaris:

  1. Una tapeta de luxe, que entra sola!

    ResponElimina
  2. Un mar i muntanya boníssim i jo afegeixo de luxe! Amb aquests ingredients tens l'èxit assegurat.

    ResponElimina
  3. Quina delicia de mar i muntanya. Un plat fantàstic!
    Petons!

    ResponElimina
  4. Aquesta tapa de mar i terra endins, ha d'obrir una gana!!!

    ResponElimina
  5. Ostres!!! Anna, quina recepta més bona. Jo, si que tinc ceps frescos, acabats de collir. T'asseguro que faré aquest plat. Gràcies per la recepta. Una abraçada.

    ResponElimina
  6. M'agraden els mar i muntanya.
    Va molt bé presentar-ho en forma de tapes.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Quina enveja amb els bolets, per aqui encara no se'n fan gaires!! una abra
    çada

    ResponElimina
  8. Ja comences amb els bolets! ;-D quin mar i muntanya més guapu.

    ResponElimina
  9. Un mar i muntanya molt original!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Una tapa de luxe!!! Com ho veus per servir-la freda???
    PEtonets

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.