dimarts, 9 d’octubre del 2012

TORRADA AMB BOTIFARRES I ROVELLONS


Una altra recepta amb rovellons! Ja sabeu que m' agrada molt cuinar amb bolets, i la temporada és molt curta, s' ha d' aprofitar. A més, al Berguedà, no és que n' hi hagi molts, però n' anem collint...
Aquesta vegada una torrada, que si la fem en format petit ens pot servir per fer uns "montaditos" per aperitiu. Jo l' he fet amb una llesca de pa de pagès aprofitant que a la comarca hi ha encara uns quants forns on és pot trobar pa molt bo. 


INGREDIENTS


Pa de pagès ( una llesca per persona)
1 botifarra blanca per persona
rovellons, o altres bolets
1 tros de botifarra negra
un grapat de pinyons
tomàquets de sucar pa
oli d' oliva, sal, julivert, all


PREPARACIÓ


Rentem els rovellons i els tallem a trossos. Desfem les botifarres (les crues i la negra) i les fem fregir en una paellla amb oli d' oliva. Quan ja estan, hi afegim els pinyons i donem unes voltes més. A part, fem fregir els rovellons i acabem amb  julivert.

Torrem el pa , el fregem amb all  i el suquem amb tomàquet. Hi posem primer les botifarres amb els pinyons i  per últim els bolets. Espolsem amb una mica de julivert i servim. 



16 comentaris:

  1. Ostres, quina enveja em fas amb aquests plats amb rovellons!
    La torrada té una pinta boníssima, quan els ingredients són bons no cal complicar-se gaire la vida, oi?

    ResponElimina

  2. Anna; Tardor, bolets, llard de foc, pa == a la recepta de; M'agrada cuinar del teu blog.
    Que vagi de gust Anna¡¡ :o)

    ResponElimina
  3. Anna, en aquest època és irresistible entrar en el teu blog...Aquest torrada fa una patxoca!

    ResponElimina
  4. Quina enveja que hem fas ...quan veig aquests cistells amb bolets: Una torrada digna de una gran chef:
    petons

    ResponElimina
  5. No hi ha res més bo que una torrada feta a llar de foc amb uns bolets i botifarra com aquesta. Uhmmm!!! Mira que ja he sopat però hi tornaria!!
    Petons

    ResponElimina
  6. Aquest any hi ha pocs bolets, oi? Molt ben aprofitats amb una torrada molt bona.
    Petons.

    ResponElimina
  7. que envidia sana que me ha producido este cistell de rovellons,una torrada tremendamente rica asi
    peto

    ResponElimina
  8. olé! Rovellons! Aquest diumenge me'n vaig al Berguedà en bici. I si dius que n'hi ha... serà qüestió de posar-hi els cinc sentits! Quina torrada més bona, és una delícia!!

    ResponElimina
  9. Senzillament deliciós!!! I quina enveja de cistella.....
    Petons!

    ResponElimina
  10. Que temptació de cistella. Se m'han posat les dents llarg. I que sort poder anar a agafar-los. Aquesta recepta, o la dels calamars, per xuclar-se tots els dits.

    ResponElimina
  11. Aiiiii, mareeee....quina torradaaaaaa!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  12. Mmmmm.... quin mos li faria ara mateix!!!!..... quina torrada......

    Al nostre bloc, t'entreguem el premi "THE VERSATILE BLOGGER AWARD".
    Esperem que et faci il.lusió.

    Petonets
    http://tastdecuina.blogspot.com

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.