Podem fer el plat en format petit, per fer un entrant o aperitiu,o bé amb més quantitat (haurem d' augmentar les mesures d' ingredients) per fer un primer plat.
INGREDIENTS
5 patates mitjanes
4 ous
1 tòfona
oli d' oliva, sal, una mica de pebre, una mica de julivert per decorar
PREPARACIÓ
Fem bullir les patates a trossos amb sal fins que siguin cuites. Reservem una mica d' aigua de cocció (per afegir-la al puré de patates, si ens cal). Les aixafem amb una mica d' oli d' oliva i una mica de pebre. Afegim si ens convé, l' aigua de cocció.
Posem un tros de paper film en una tassa, l' untem amb oli i hi aboquem l' ou. Fem una mena de paquet cargolant l' extrem del plàstic. Fem un paquet per cada ou. Posem aigua en una olla i quan bull hi posem els paquetets amb els ous. Els deixem coure uns 5 minuts. També els podriem fer ferrats.
Muntem el plat: hi posem a sota el puré de patates amb la màniga pastissera, després l' ou, i per últim la tòfona ratllada ( prèviament rentada i raspallada amb un raspallet ben petit, per treure tota al terra que té) i el julivert picat.
la tòfona amb el puré de patata a casa ens agrada molt
ResponEliminaUn plat dels que m,agraden...senzill, facil de fr i bonissim, segur!
ResponEliminaAra mateix el tastaria!
la trufa me encanta su aroma y esta combinacion es de mis favoritas.
ResponEliminapeto
M'agrada un petit toc de tòfona amb el puré de patates o amb els ous ferrats.
ResponEliminaPetons.
Una presentació molt maca... i segur que de sabor esta molt millor!!!
ResponEliminaPetonets.
Quin purè de luxe total !!! el aroma de la tòfona es delicios.
ResponEliminaPetonets i moltes mercès per les tevas bonicas paraules.
Ben bo! I trobo que la tòfona sempre lliga molt bé, amb ou. petons
ResponEliminaÉs una combinació clàssica que té l'èxit assegurat. A casa tampoc tenim gaire costum de cuinar amb tòfona, el preu ens tira enrere... ;)
ResponEliminaDoncs convidam a mi... i no us deixo ni tastar-ho!! Petons
ResponEliminaEnhorabuena por el blog, tienes unas recetas muy ricas. Este puré me parece sensacional.
ResponEliminaun besazo
Anna; La tófona, un bolet poc apreciat, doncs, el preu el fa moltes vegades intocable, però a la cuina l'hi dóna un gust molt apreciat.
ResponEliminaQue vagi de gust Anna¡¡ :-D
Un plat d´or!
ResponEliminaLa tòfona lliga molt bé amb els ous i la patata, llàstima del preu intocable.
ResponEliminaTa quedat un plat fantàstic
Peons
Aquest és un puré digne d'una gran ocasió!
ResponEliminaSi en poses només una mica la tófona dóna molt bon aroma i gustet, ara si et passes és molt fortota! aquest plat ha de ser deliciós!
ResponEliminapetonets
el perfum de la tofona ha de fer uns ous espectaculars.. magnifica aquesta combinacio
ResponEliminaAquest puré aromatitzat amb la tòfona ha de ser bonissim.
ResponEliminapetons